su an elektirik borcundan dolayı ceza evınde olan babamın hakkını aramak icin temyiz hakkını oğlu olarak kendim gidip ankarada yargıtayda temyiz dilekcesi verebilirmiyim...?
Printable View
su an elektirik borcundan dolayı ceza evınde olan babamın hakkını aramak icin temyiz hakkını oğlu olarak kendim gidip ankarada yargıtayda temyiz dilekcesi verebilirmiyim...?
Hayır siz babanız adına temyiz talebinde bulunamazsınız bir avukata vekalet verebilir veya ceza evinden kendi temyiz dilekçesi verir.
vermiş olduğunuz bilgi için teşekkur ederi.. sayın engin bey. peki bu durumda cezada olan biri Yeni CMK 102 Ye Göre Tahliye Olur mu acaba ?
Bu bilgi için dosya kapsamından daha fazla bilgi sahibi olmak gerekir sağlıklı bilgiyi babanızın müdafisinden öğrenebilirsiniz.
Engin Bey,
Merhabalar,
Size birşey sormak istiyorum.Ben 2007 yılında ceza almıştım.Temyize başvurdum Karar Bozma diye birşey geldi.Bu ne demek oluyor.2.si tekrar dava açıkalcak ve yargılanacakmışım bu konuylada ilgili bilgi verirseniz minnettar olurum.
Saygılarımla
Mahkeme kararının Yargıtay kararında belirtilen gerekçelerle bozulduğu bu nedenle yargılamaya devam edileceği anlamına geliyor.