-
Apartman Hakları?
Apartmanımızın, çatı katında 1 oda 1 mutfak olarak yapılan yapıyı yeni alan kişi tamamen çift daire olarak yeniden yapmıştır.Ben kat sahibi olarak konu hakkında bilgilendirilmedim ve imza vermedim ve çatı katında güneş enerjisi anten gibi hakkım olan yerleri kullanamıyorum Ne yapmam gerekir?
2. Sorum Apartmanımızda ışıklık olarak geçen banyo havalandırması bölümünü mutfağa dahil etmişlerdir havalandırma sorunu yaşıyorum ne gibi kanuni hakkım vardır ve kimlere müracat etmem gerekir?
3.Sorum apartmanımın arka otoparkı yönetici tarafından pazarcılara sözde kiraya verilmiş yine hiç bir şekilde imza vermedim kiraya verilsin diye yine bu hakkım olan otoparktan faydalanamıyorum ne gibi kanuni hakkım vardır nerelere müracat etmem gerekir ben arabamı kendi otoparkıma park etmek isityorum ettiğim taktirde kiraya verdiği şahıslar arabama zarar veriyor burdan çekin diye.
4. Soru apartman giriş kapısının tam önüne klübe gibi bir iş hyer yapılmış bu alan aparmanın alanıdır yani belediye alanı değildir yine ben imza vermedim kimserde vermemeiş apartmandan zamanında bir kişi yapmış oğlum iş yapsın diye ama sonra satmışlar yeni kişi ben kesinlikle yıkmam diyor böyle bir hakkı var mı nerelere incelşeme için müracaat etmeliyim
Herkese teşekkür ederim Kolay gelsin
Saygılarımla Gülşen A.
Bu sorunlar hal olmadan aidat ödemek istemiyorum hiç bir hakkım olan hizmetten zaten faydalanmıyorum şimdi diyeceksiniz bu sorunlar olduğunda siz yokmuydunuz ben 15 yıldır Mersinde ikametgah ediyordum şimdi izmire geldim bu tür sorunlarla karşılaşıyorum
Lütfen konu tekrarı yaparak , konu bütünlüğünün bozulmasına ve forum kirliliğine neden olmamaya özen gösterin.
https://www.hukuki.net/showthread.php?84206-Kaçak-Yapı
-
Cevap: Apartman Hakları?
Sn. gulsen35
Konu başlığını değiştirip aynı içeriğe yeniden başlık açmanız doğru değil. Gerekli cevap bir önceki konu başlığında verildi. Benden başka cevap vermek isteyenler de önceki konuya yazabilirlerdi zaten.