Selamlar.. Ben bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ayrıca ek iş olarak da boyacılık yapıyorum. Ağabeyimin çalıştığı resmi bir kurumun boya işini yapması için, resmi kurumun müdürü ile anlaştık. 2 sene evvel boya işini yapmak üzere 2000 lira karşılığı sözleşmede yaparak belirtilen boya işini gerçekleştirdim. geçen senede Kurum müdürü ağabeyimin görevi olmadığı halde kurumun (boya işinin yapılmasını onayan) karar defterinin ilgisi sayfasına imzalatmış.
-- Bundan 5 ay evvel okula müfettiş geliyor. ağabeyime sen görevli olmadığın halde neden imzaladın diyor.ve bu ideri soruşturmada ağabeyim kusurlu bulunuyor
-- Daha sonra müfettiş beni de çağırarak, sen okula boya işi yapmışsın. Ve bunun karşılığında 6000 lira almışsın diyerek benim adıma 2000tl imzalı 3 adet belgeyi bana gösteriyor. Bende kendisine; ilk gösterdiğiniz belgedeki imza bana ait. ama diğer belgedeki imzalar bana ait değildir. sahte imzalarda belirtilen parayı ben almadım dedim.
-- Daha sonra bu durumu öğrenen okul müdürü bana ve ağabeyime sürekli baskı yaparak, Sahte imzalardaki belgeyi aldığınaza dair bana yazılı bir belge verin.. aksi durumda bu usulsüzlüğü üçümüzün tezgahladığını savcıya söylerim diyerek tehdit ediyor.
Bu durumdan zarar görürmüyüm.. Ne yapmam gerekir?