Kulanılmıs Esrar Aleti Bulundurma
Gecen Günlerde bir abimizin çocuğu olmuştu ve yanlarına gitmiştim. Arabayı parka çekmisti herkezin park ettiği bi bölgeye ve polisler geldi arabada esrar içmek icin kulanılan bong şisesi vardi hemen arabanın yanına atilar. Polisler arabanın yanından şişeyi buldular . Üst ve araba aranmasinda herhangibi bir esrar madesi filan bulunmadı bizleri yani 5 kisiyi karakola alip ifade verdirdiler biz sisenin bizim olmadını inkar ettin ve mahkeme gunu geldi acaba ne tür bi ceza alırız neler olabilir mahkemede ne demeliyiz ? Lütven yardimci olun denetim gibi birşey yemek istemiyotum mahkemede ne demeliyim ?
birde hakime nasıl bir konuşma yapmalıyım ben adam gibi konuscagımı sanmıyorum heyecanlanırım bir avukat isteme hakkım var mı mahkeme günü için nasıl avukat ayarlaya bilirim 5 kisiyi savunacak bir avukat alabilme hakkımız var mı ?:'(:alala
birde denetim serbestlik verirse hakim bey bunun ne tür kötü yanları vardır ilerde sicilimde çıkarmı ? ailem duyarmı bir sekilde bir yerde gözükürmü dava düsse bille ? esrarda kaydim olurmu ?
Cevap: Kulanılmıs Esrar Aleti Bulundurma
mahkeme günü çok yaklaşiyor yardim etcek yokmu lütven ?
Cevap: Kulanılmıs Esrar Aleti Bulundurma
İddianızı ispatlayamazsanız denetimli serbestlik alabilirsiniz. Beşinizi birden savunacak bir müdafi tutabilirsiniz elbette.