Haciz ile ilgili bir sorum olacaktı
MERHABALAR
Öncelikle böyle güzel bir siteye yardımları geçen herkese teşekkür ediyorum....
Benimde herkesin olduğu gibi bir sorunumu sevgili avukat buyuklerımle paylaşmak istiyorum..
2009 aralık ayında şahsıma ait olan ufak işyerımı kapattım..bu süre içinde borçlarımdan dolayı 1 yıldır zor günler geçirmekteydim...
işyerımın ttnet borcu bulunmaktaydı..diğer borclarımı kapatırken ttnet borcumu bu süre zarfına kadar maalesef ödeyemedım...
2011 ocak ayı ılk haftası e-devlet şifresını kullanarak işlem yaptım...bu işlemlerde benım adıma ttnet tarafından açılmış olan bir haciz dosyası gördüm..
merak ettığım sorular şu aslında
1-hacız dosyasında adres bılgısı olarak eski kapattığım işyerı görünmekte...peki bu durumda beni orda bulamayacaklarından dolayı bu hacız aılemle ıkahmet ettığım adrese gelırmı...
2-ben enınde sonunda ttnet bu borcu zaten ödemek ıstıyorum...ama malum bunun ıcınde bıraz zamana ıhtıyacım var,yada bu dosyayı kapatmak için borcu taksıtlendırme gıbı bir şansım söz konusumu...
umarım bu konuda bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum..şimdıden tesekkur ederım...
Cevap: Haciz ile ilgili bir sorum olacaktı
1-Alacaklı taraf bildiği bulabildiği her adrese ödeme emri yollayabilir hacize gidebilir.
2-Alacaklı vekili ile görüşebilirseniz taksit imkanı sağlayabilir.
Cevap: Haciz ile ilgili bir sorum olacaktı