-
Kat karşlığı ev
Merhabalar bizim babam dan kalan bir arsamız var ve mütahhit kat karşılığında bizden almak istiyor hissede bizimle birlikte 14 kişi var ve bunların on ikisi mütahhit ile anlaşmış ama bize vermek istedikleri evleri biz beğenmiyoruz bu yüzden de bizi tehdit ediyorlar dava açarız elinizden çok küçük bir miktar para karşılığında alırız diyorlar açıkcası biraz korktum ama ben bu işin doğrusunu öğrenmek istiyorum ayrıca bize istediğimiz evi almamız için 10.000 tl istiyorlar ama diğer ortaklardan almamışlar bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum....
-
Cevap: Kat karşlığı ev
burda açaçakları dava izaleyi şuyu/ortaklıgın giderilmesi bunun dışında başka dava açamazlar mesela paydaşlıktan çıkarılma davası açılması halinde yargıtay bu tip davaları kat karşılıgında red etmekte
-
Cevap: Kat karşlığı ev
Cevabınız için çok teşekkür ediyorım...
Ama bu adamlar çok sahtekar anlaştığımız proje başka bize noterde gösterdikleri başka mesela bize gösterdikleri projede ev 115 m2 ama projede 102 yazıyor ve katıda bir altı göstermişler ne yapacağımızı şaşırdık ben artık onlarla anlaşmak istemiyorum benim merak ettiğim ben bu işten zararlı çıkarmıyım mesela şey dediler dava açarız raiş bedelden arsanızı satın alırız dediler cevabınız için şimdiden teşekkürler.....