Üç Yıldır Aldığım Yemek Ücretimi ve Araç Primimi Kestiler
İyi Akşamlar
Ben uluslar arası bir nakliye ve kargo firmasında 01/01/2008 den bu güne dek Şoför olarak çalışmaktayım Ocak 1 itibari ile benim ile ilgili bir görev değişikliği yapılmış ve Şoför olarak görülen Title Lider olarak değiştirilmiş bu değişiklikten ötürü Şoför iken bana verilen yemek parası ve araç primi adı altında bana verilen ücretlerde kesintiye gidilmiştir Personel dep. aradığımda ise (neden maaşımda eksiklik var diye) bana mevkiiiz değiştiğinden dolay artık size yemek ücreti ve prim yatırılmayacak dendi bende kendilerine peki benim bu mevkiimin yükseltilmesine istinaden ben maaşımda herhangi bir fark zam vs. gibi bir şey olmıcakmı dediğimde biz bu tür bilgileri bilmeyiz insan kaynakları ile görüşün dediler insan kaynaklarıda size bu konu hakkında bilgi veremeyiz dediler benim çalışmış olduğum şirketin belirli periyodlarda bir zam verme gibi kötü alışkanlıkları yok hani kendi açmdan zam ayını bekliyim belki o zaman bir fark gelir desem tamamen boşa beklemişte olabilirim tavsiyeleriniz ne dir acaba bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Hepinize teşekkürler,
Cevap: Üç Yıldır Aldığım Yemek Ücretimi ve Araç Primimi Kestiler
Tekrar iyi akşamlar
Acaba yanlış bişilermi yazdım yoksa bu sorumun cevbımı yok lütfen yanlış anlamayın bilmediğim için sordum?