Lise son sınıf öğrencisi bir arkadaşımız derse geç kalmış. Derse 5 dk sonra girdiğinde hoca öğrenciye elinin tersiyle çık dışarı demiş. Öğrencide durumu izah etmeye çalışmış ancak hoca öğrenciyi kolundan tutarak itmiş bunun üzerine öğrenci - neden itiyorsun düzgün söyle ben kendim çıkarım zaten demiş - ve çıkmış. Buna sinirlenen hoca öğrenci bahçeye indikten sonra sınıfta ceketini kravatını çıkararak(kavga pozisyonu alarak) bahçeye öğrencinin peşinden koşmuş ve yakasından tutarak müdür yardımcısının odasına götürmüş öğretmen müdür yardımcısına - hocam odayı kullanabilirmiyim 5 dakikalığına diyor. müdür yardımcısıda - tabi hocam buyrun. - diyor.Bunun üzerine kollarını çemreyen hoca müdür yardımcısının gözü önünde öğrenciyi yumrukluyor ve tehditler,hakaretler savurarak çıkıp gidiyor. Bu öğrenci arkadaşımıza önerebileceğimiz bir yol varmıdır ? Psikolijisi altüst olmuş durumda ÖSS sınavına hazırlanan bir insanı bu sıkıntıdan kurtarmak gerekir diye düşünüyorum. Bu zorba öğretmen nasıl ceza alır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.