Cevap: okul müdürü ve hemşiresi
Geçmiş olsun öncelikle,
Maalesef bu tip çalışanlara sıklıkla rastlamak muhtemel günümüzde, güvendikleri bir şey var mutlaka.
Bence şikayetinizi ilçe ve/veya il milli eğitim müdürlüklerine, sonrasında ise milli eğitim bakanlığınada iletmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Hakkında mutlaka soruşturma açılacaktır.
iyi günler
Hangi il olduğunu, hangi okul olduğunu yazmamışsınız. Valiliğe yazılı şikayette bulunmuşsanız, Valilik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sizin dilekçenizi göndermiştir. İşlem Başlatılmıştır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden dilekçenizin akıbetini sorun, dilekçenizin akıbeti hakkında size bilgi verilmesi zorunludur. Anladığım kadarıyla şikayetinizi yazılı yapmamışsınız. Şikayetinizi bulunduğunuz il milli eğitim müdürlüğüne yazılı olarak, kimler hakkında ve konuyu net belirterek yazınız ve sonucundan da bilgi verilmesini isteyiniz. Dilekçeniz mutlaka işleme alınacaktır. Size bilgi de verilecektir. Bu işlem biraz zaman alabilir.
sayın yöneticiler öncelikle ilginize teşekkür ederim ; il olarak şimdilik bilgi veremeyeceğim. şikayetimi yazılı olarak valiliğe ve il milli eğitim müdürlüğüne verdim. il milli eğitim müdürü ile yüzyüze görüştüm. ilgilneceklerini söylediler. fakat il milli eğitim müdürlüğünden konu hakkında iç açıçı bir durum çıkacağına inanmıyorum.
diğer kızlarımız için ne yapabiliriz. bu kızların ifadesinin alınabilmesi için milli eğitim bakanlığından özel müffetiş istemeyi, gerekirse cumhuriyet başsavcıya direk çıkıp konuyu anlatsam ne gibi yardım alabilirim. konu gerçekten çok ciddi. ve anlatıların hepsi kulakdan duyma değil belgeli olan olaylardır. olayın boyutlarını bir şekilde TÜRK milletine duyurucağım.
bana nasıl adımlar atmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.