Zorunlu hizmetten kurtulmak
8 yıllık muazzaf astsubayım bu süre içinde işlerim yolunda gitti ve güzel maddi imkanlar kazandım artık askeriyede çalışmak istemiyorum ayrıldıktan sonra herhangi devlet kurumundada çalışmaya gerek duymuyorum esrar içerken kendimi yakalatsam polise daha sonraki aşamalar nasıl olur mahkemeye nekadar sürere hemen atılırmıyım hapis cezası nekadar olur cezayı paraya çevirebilirmiyim buda olmadı firar etmek zorundayım sanırım şimdiden yardımlarınız için tşk ederim
Cevap: Zorunlu hizmetten kurtulmak
Ben firar yoluyla ayrıldım. Başa dönsem iffetsiz kadınla evlilik yapardım.
esrar içerek atılan yokmu acaba süreç nasıl işler
nikahsız sevdiğinle evlen ve çocuk yap. atılırsın
Alıntı:
dicentLabrax rumuzlu üyeden alıntı
nikahsız sevdiğinle evlen ve çocuk yap. atılırsın
Merhabalar,bende 11 yıllık astsubayım ve artık askerliğe devam edecek gücüm kalmadı,yapamıyorum.İstemeyerek te olsa bir şekilde bişeyler yapmam gerekiyor.İffetsiz kadınla evlenmek falan değilde bu esrar olayını düşünmeye başladım.Çünkü saçma sapan bi evlilik geçmemiş olacak başımdan.Sicilime esrar kullandığım eklenicek fakat böyle bir alışkanlığım olmadığı için sorun olarak görmüyorum.Yeniden devlet memuru olma gibi bir düşüncemde yok.Fakat sorum şu ki esrardan suç üstü yakalanma değilde askeri hastaneye gidip esrar bağımlısı olduğumu söylesem tedavi görmek istediğimi söylesem meslekten ayırırlar mı beni? Ya da elimize bi sigara alıp gidip polise yakalanmalı mıyım? teşekkürler..
durumun vehametine bak, yok mu bu sayfalari okuyan yetkili birileri??? Size söylüyorum ey elinde güç olanlar: su yukarida yazanlarin özünde olan şu: sadece meslek degistirmekten bahsediyoruz, 21.yy diyorsunuz, ozgurlukler diyorsunuz... siz evet cevap veriniz? esrar kullanmak, iffetsiz kadinlarla evlilik, firar'dan bahsediyo bu şerefli ülkenin şerefli ordusunun şerefli personeli. duyuyor musunuz bilmiyorum? belki de işinize gelmiyordur.
evet doktor arkadaşlar bu konunun hukuki karşılığı hakkında bilgi verebilirlerse çok seviniriz,
prosedür nedir ?
rehabilitasyon vs. uygulanıyormu ?
bilgi kirliliği yapmak istemem ama bi arkadaşım 3. rehabilitasyonda atıyolar vs. demişti
Madde bağımlıları ile ilgili prosedürü bilen kimse yokmu arkadaşlar ???