Merhabalar ben 6 ay evvel fıratpen pvc cam taktırdım pencere profillerinde üretimden kaynaklı hatalar meydana geldi ve direk anlaştığım firma ile irtibata geçtim bugün geleceğiz yarın geleceğiz diye söylediler bende enson hatalı camların hata yerlerinin fotoğraflarını çekip fıratpen müşteri hizmetlerine mail attım konu ile ilgileneceğiz dediler aradan 5 ay sonra camlarımı söktüler ( 5 ay içinde aradığım telefon ile yeni cam yaptırabilirdim ) 1 ay oldu ne zaman takılacak dediğimde belli bir gün veriyorlar ve o gün gelmiyorlar artık camlarım olmadığından evime yaptırdığım kartonpiyer alçıları sepkinle vuran yağmurdan dökülmeye başladı, ticaret ve sanayi bakanlığı sakarya şube müdürlüğünü aradım konunun izahatını yaptım bana hem camları taktırdığım firmaya hem de fıratpen müşteri hizmetlerine ptt yolu ile protesto çekmemi söylediler.
sorum şu :
şu ana kadar protesto hakkında bir bilgim yok daha dohrusu ayıplı mal ile ilgili nasıl protesto çekileceği hakkında bir bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim ?