-
İstifa Dilekçesi
Istifa Dilekçemi Vereli 3 Gün Oldu Dilekçeyi şahsinedenlerimden Dolayi Ayrimak Istiyorum şeklinde Verdim Yalniz şirket Içinde şahsi Kartvizitimde Oynama Ve Makamimin Belli Olmamasi. üstme Vazife Olmayan Işlerin Tarafima Yikilmasi Ve Eksik Sigorta Pirimi ödemeleri Nedeni Ile Ayrilmak Istedim .
Iş Yerinden Kavga Ile Ayrilmamak Için Dilekçemi Bu şekilde Yazmadim
20 Aydir çalişmiş Olduğum Firmadan Ne Kadar Süre Spnunda Ilişiğim Kesilir Bana Söylenen 6 Hafta Idi Bu Süreyi Doldurmadan çikarsam Yasal Yaptirimi Olurmu? Ssk Pirimlerinin Eksik Yattiğini Dilekçemde Belirtmememe Karşin Bu Nu Işten çikiş Nedeni Olarak Hemen Iş Akdi Feshi Olarak Kullanabilirmiyim? şirketle Bir Sözleşmem Yok Sadece Ssk Pirimleri Yatiyordu.
-
Kural olarak istifa halinde kıdem ve ihbar tazminatı ödenmez. Ancak haklı sebeple istifa edilir ise kıdem tazminatı kazanılır. Siz dilekçenizde sebep olarak "şahsi nedenler" demişsiniz. Keşke "sigorta primlerinin eksik ödenemsi" deseydiniz. Bu konuda siz belirttiğiniz sebeple bağlısınız: yani gösterdiğiniz sebebi ileride değiştiremezsiniz. Ancak, gösterdiğiniz sebep çok somut olmadığından yoruma ve içeriğinin doldurulmasına muhtaç bir sebep gibi görünüyor. Bu nedenle -kesin olmamakla birlikte- "benim şahsi sebeplerden maksadım sigorta primlerinin eksik ödenemesi idi" şeklinde bir iddia ile kıdem tazminatı şansınızı denemenizi öneririm. Selam.
-
Teşekkür Ederim Ama Benim Tazminat Alip Almamak La Bir Sorunum Yok Sanirim Sorum Tam Anlaşilmadi
Istifa Dilekçemden Sonra özel Sağlik Sigortam Hemen Iptal Edilmiştir Benim Merak Ettiğim 20 Aydir çaliştiğim Ve 1 Hafta önce Istifa Dileçesi Vermiş Olduğum şirketten Ne Kadar Zamanda Ilişiğimi Kesebileceğim Yasal Bekleme Sürem Nedir Bu Süreden Evvel Işe Gitmemezlik Yaptiğim Takdirde Yasal Yaptirimi Nedir? Benim Firmaya Bir Tazminat ödemem Söz Konusu Olurmu Böle Bir Dava Ile Karşilaşirsam Karşi Dava Olarak Ssk Pirimlerinin Yatmamasi Iş Yerinde Hakaret Vb Konularla Dava Açilabilirmi ?