Yayınevim iflas edip kaçıp gitti
Merhabalar
Adım Ceyda Vardar , çcouk kitabı yazarıyım. 3 kitabımı bir yayınevime verdim bu yayıneviyle ben bir sözleşme imzaladım . yayınevi kaşesini ve imzasını kullandı ve bende bu sözleşmeyi de imzaladım. 2009 yılın sonuna doğru basılması gerekirekn basılamadı ekonomik krizden dolayı . Birkaç ay geçtikten sonra bana tekrardan bir sözleşme gönderdiler ve neden basılamadığı da bi açıklama mektubu da yazdılar . Bu sözleşmede ise yayınevinin ne kaşesi vardı ne de esas sahibin imzası . Gerçek sahibin oğlu ismi izmalamıştı. Sadece onun ismi var . Bu yayınevi 2010 ekim ayında kitaplarımı basması gerekiren basmadılar . yayınevi cağaloğulunda kilitleri vurup ankaraya kaçmışlar . bize de haber vermeden ....ben geçen haftadan beri 4 tane notere dolşatım . ben bu sözleşmeyi fesh etmek istyorum . ama karşı taraf adreste bulunmadığı için bu sözleşme fesh olmuyormuş boşuna ihtar çekmiş olurum . ben şimdi bu durumda ne yapacağım ? bu kaçıp giden yayınevi daha sonra bana haber vermeden basabilirler . yani elimdeki eseri başka yayınevlerine de göndermek istyorum . şuanda elim kolum bağlı ben ne yapacağım bu durumda ?