istanbul 1. aile mahkemesi nerede görülür yada nerdedir bir bilginiz var mı? mailime yada buradan atarsanız sevinirim. mahkeme var ve elim ne adres nede telefon...
Printable View
istanbul 1. aile mahkemesi nerede görülür yada nerdedir bir bilginiz var mı? mailime yada buradan atarsanız sevinirim. mahkeme var ve elim ne adres nede telefon...
Bu gerçekten acil bir durum ltf kilitlenmesin
Sirkecideki adliye binasındadır. Yerinin tarifini isterseniz. Sirkecideki tramvay durağının (sirkeci tren garının) tam karşısındaki sokağa gireceksiniz. doğubankı da geçeceksiniz. Adliye ilk sağa dönüşte.
Telefonlar: https://www.hukuki.net/istanbul_adliye.asp
Aile mahkemesi (sirkeci) krokisi :
https://www.hukuki.net/img/adliye/sirkeci_adliyesi.html
Sanırım bu yüzden İstanbul'da avukatlık yapmayacağım :)
cevap yazan arkadaşlara teşekürler.çok makbule geçti.yalnız istanbulda çalışmak istemiyen arkadaş niye anlamadım.
sayın bayındıra; eğer sen bu ilgisizliğinle avukatlık yapıyorsan bizim" bizim bu işi avukat mahvetti" dedikleriimizden olmalısın.sana hiç kimse sorunun aciliyetini bu şekilde kinayeye alma hakkı var sayın hukuk adamı!
Aşağıda okuyucaklarınızı hiç yazmak istemezdim ama haksız saldırıya sessiz kalamam.
Forum kurallarımızı HİÇ OKUMADIĞIN BELLİ OLUYOR SERDAR KARDEŞİM.
AÇTIĞIN ACİL YARDIM FORUM BAŞLIĞI FORUM KURALLARIMIZA AYKIRI İDİ. BU TÜR KONULAR DA GENELLİKLE CEVAPLANMADAN YÖNETİCİLERCE KİLİTLENİR.
SİZİN BAŞINIZA GELMESİN DİYE ONLARI UYARMAK İSTEDİM.
BİR ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLARAK BUNU FARKETMELİYDİN.
BEN İSKENDERUNDAYIM VE İSTANBUL ADLİYESİNİ DE BİLEMEM.İLGİSİZLİK BUYSA İLGİSİZİM.
AVUKATLIĞI DA SENDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİM.SENSE AVUKATLIĞI ELEŞTİRMEK HAKKINA HİÇ SAHİP DEĞİLSİN SAYIN ÖĞRETİM ELEMANI
DANTE'NİN DEDİĞİ GİBİ CEHENNEME GİDEN YOL İYİNİYET TAŞLARIYLA DÖŞENİRMİŞ.BU YOL SANA AÇIK OLSUN SAYIN ÖĞRETİM ELEMANI
Sn. Av. Fırat Bayındır'ın iyiniyetine karşı yaptığınız bu çirkin ve asılsız ithamlardan sonra sorunuza cevap vermek istemiyorum.
Forumun kilitlenmesi için adjunt'ın kendisini affettirmesini beklemek taraftarıyım.
Yeni üye olmama rağmen uzun süredir bu sitenin takipçisiyim ve sayın adjunt'ın sayın bayındırı haksız yereelestirdiğini okuyunca tepkisiz kalamadım. Sayın bayırdırın iletisini ilk okudugumda ne demek istedigini anladım cünkü forum ve site kurallarını bilen bir üyeyim. sayın adjunt lütfen yardım istemeden önce bu siteye saygı göstermeyi ögrenin aksi takdirde elestireceğiniz insanlardan yardım istemeyin.
Ve duyarlı davranısından dolayı Av. F. Bayındırı kutlamak istiyorum. Çünkü ilk baştan forumun kilitlenmemesi için uyarıda bulunmuştur.
Saygılarımla