Cevap: Elektirik faturası
akıl verecek birileri yokmu....:(
Ödenmiş faturayı kurum veznedarının zimmetine geçirmesi sizi bağlamaz. Bu, kurumla veznedar arasında bir borç alacak ilişkisidir. Makbuz fotokopileri ile birlikte kuruma bir dilekçe verin ve fazladan ödenen 250 TL'nin geri ödenmesini isteyin. Ödemezlerse dava açmaktan başka çare yok.
Aynen dediklerinizi yapmıştım. Dağıtım müdürlüğüne kadar çıktım. Müdürle de konuştum müdürün bana dediği ; '' Biz bu ödemeyi yapamayız çünkü ilk faturanız veznadar tarafından tarafından ödenmediği için ve size verdiği makbuz geçersiz dedi ve bankadan ödemiş olduğun faizli miktar mükerrer olmadığından size ödeme yapamıyız ancak veznadarın şuan mahkemesi devam etmekte ve emekli olması beklenmektedir. Emekli olduğu anda bütün zimmenite geçirdiği miktarlar geri ödenecektir denildi ama neredeyse üç yılı geçecek bu konuda yüketici hakları birşey yapabilirmi veya mahmekemeye başvursam vereceğim dosya masrafıydı vs. bunlar çok tutarmı. Ayrıca bu fatura babamın üzerine babamda vefat ettiğinden verasetçisi olarak birşey yapmam mümkünmüdür.