Allianz hayat ve emeklilik A.Ş mağduruyum
Temmuz 2009 da allianz emekliliği arayarak oğluma büyüyen çocuk poliçesi yaptırmak istedim ve evime gönderdikleri müşteri temsilcisi işlemleri başlattı ve bana vergi diliminden yararlanmanız için dekontlarınızı ben il sağlık müdürlüğüne her ay düzenli olarak vereceğim dedi (hemşireyim) ben her ay 200 tl yatırıyordum daha sonra birde kendime bireysel emeklilik yaptırayım dedim ve geçen yıl aralık ayındada kendime 200 tl lik bireysel emeklilik yaptırdım ama eşimin haberi olmasın istedim çünkü eşim çok savurgan bir insan ve bir o kadarda çok sinirli bir insan. müşteri temsilcisi bunu bildiği halde ve sizin bireysel emeklilik yaptırmanızdan eşinizin kesinlikle haberi olmayacak dediği halde benim yaptırmış olduğum bireysel emekliliği eşimin adına yapmış maalesef ve bende bu olayı allianz müşteri hizmetlerini şifre alayım diye aradığımda ögrendim sizin adınıza poliçe yok eşinizin adına bireysel emeklilik var dediler ve ben şok oldum müşteri temsilcisini aradım yanlışlık olmuş ben düzelteceğim dedi ve ben güvenim sarsıldığı için birde müdürlüğe dekontları sorayım diye gittiğimde 1,5 yıldır dekontların hiç gitmediğini ve vergi indiriminden yararlanamadığımı öğrendim allianz bölge sorumlusuna şikayet edeyim müşteri temsilcisini diye aradım ama maalesef sekreter hanım ısrarlarıma rağmen telefonu bağlamadı ve hemen akabinde müşteri temsilcisi beni aradı sorunu çözdüğünü bireysel emeklilik poliçesini benim adıma aktardığını söyledi ama ben yinede bir sorayım aktarılmışmı diye aradığımda kesinlikle aktarma gibi bir durum olamayacağını müşteri temsilcisinin bana yanlış bilgi verdiğini söylediler bende genel müdürlüğü aradığımda beni bölge müdürü ile görüştürdüler ve bölge müdürü size bakan müşteri temsilcisi askere gitti size yeni bir temsilci göndereceğim dedi ve gelen temsilci bu yanlışlığı düzeltmek için eşiniz adına yapılan bireysel emekliliği iptal edeceğiz ve eşinize ait bir hesap numarasına parayı aktaracağız sizde eşinizin haberi olmadan parayı çekeceksiniz biz sizin adınıza yeniden bir BES yapacağız ancak %15 kesintiniz olacak dediler. bugüne kadar yatırdığım paramda 5 kuruşluk bir artış olmadığı halde birde %15 kesinti olacak ayrıca bir buçuk yıldır vergi iadesindende yararlanamadığım için kaybım çok maalesef... sizin müşteri temsilciniz askere gittiği ve hakkında çok şikayet geldiği için asker dönüşü bir daha işe almayacağımız için herhangi bir hak talep edemezsiniz dediler. ŞİMDİ BEN NE YAPABİLİRİM? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
Cevap: Allianz hayat ve emeklilik a.ş mağduruyum...
Bir buçuk yıldır ödemeleri kim adına yapıyordunuz??
Eşinizin adına mı kendi adınıza mı?
Cevap: Allianz hayat ve emeklilik a.ş mağduruyum...
hocam, kendi adıma yapıyordum kendi maaş hesabımdan eft yapıyordum ve dekont u müşteri temsilcisinin mail adresine mail atıyordum...