-
Tehdit Hakaret ve Santaj
Merhabalar öncelikle sorunumu özetleyim:1,5 yıldır birlikteliğim olduğu sanal sevgilimden yaklaşık 2 ay önce ayrıldım ve kız arkadaşımın doğum gününde hazırladığım kız arkadaşımın fotoğrafları ve benim şiirlerimin bulunduğu klibi ayrıldıktan sonra facebook profilimde paylaştım.Kız arkadaşım silmemi söyledi ve ben kız arkadaşıma silmiyceğimi söyledim.Ertesi sabah 5xx.xxx.xx.xx adlı cep numarasından şahsını bilmedğimi biri arayarak tehdit ve hakaretlerde bulundu ve bende bu sebeple klibi profilimden kaldırdım.23 kasım tarihinde bilinmeyen numaradan arayan sevgilimin arkadaşı beni tehdit ve hakaret edip kız senin yüzünden intahara kalkıştı sana dünyayı dar edicem dedi numarasını şu anki sevgilisi olan Muxxxxx adlı kişiden aldım ve mesaj yöntemiyle durumu anlamaya çalıştım o kişi hakaretlerine devam ediyordu ben alttan alıyordum 1 ay boyunca mesajlaşmaya devam ettik herzamanki gibi tehdit ve hakaret ediyordu.1 ay sonra eski kız arkadaşım benle bu numaradan konuşmak istedi ve benle ilgisi olmayan abim ve akrabalarım adına bi mesaj attı mesajta şu yazıyordu;
''Yapcıgım 3 sey kaldı 1.Pınarın(abimin sevgilisi)abisine bacını kucaktan al diyecem.2 Pınara az a... yara var demiyordun 3.Dayının kızı master..... he artık acıma yok'' yazıyordu ve o gün kız arkadaşım tarafından adıma santaj yapıldı önceden atmış olduğum fotoğraflarımı facebooktan grup açıp adını Homoçağrı koycam millet eklesin seni diyordu.Bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunursam sonuç alabilirmiyim? Mesaj kayıtları telefonumda mevcuttur. Cevap için şimdiden teşekkür ederim ve Bu 5xxx.xxx.xxx olan numarayla halen mesajlaşma durumundayım.Ayrıca bu konu ile ilgili şahitlik yapabilecek aile üyeleri ve arkadaşlarımda mevcuttur. Saygılar