Cevap: Çocukla Motora Binmek
Alıntı:
Maverick35 rumuzlu üyeden alıntı
Oğlumu -Gerekli koruma şartlarını sağlamakla- motora bindirmek için mahkeme izni alabilir miyim ?
Eşinizin istememesine rağmen mi?
Evet :)
Çünkü, çocuğumla, paylaşabileceğim başka hiç bir şey yok.Maça gitmem, konserleri sevmem (Kalabalık olur), şu an paylaştığımız bir tek, arada sırada oğlumla beraber sinemaya gitmek.
Yardım edebilecek yada fikrini söyleyebilecek birisi yok mu ?
Kavgaya karışmadım, polise taş atmadım, gasp yapmadım, uyuşturucu da kullanmadım ve yakalatmadım.Tek derdim; oğlumla motora binebilmek.
Önce kavgaya karışın, polise taş atın, gasp yapın, uyuşturucu kullanın sonra eşinizden müsade isteyin. En azından müsade etmediğine hak verir dert etmezsiniz.
şaka bir yana oğlunuz da istiyorsa :) motora bindirmek için mahkemeden izin almak gerekmiyor. Aksine binmesinde bir sakınca görüyorsa eşinizin engel olmak için bir karar çıkartırmaya ihtiyacı var kanaatimce.
Sayın Mavercik 35 Öncelikle Oğlunuz kaç yaşında bir uçurtma yapın kordana inin orada uçurtma ucurun koşun oynayın .
Sizdiyorsunuz ki ben kurallara uyan bir vatandaş oldum peki hiç aklınıza gelmiyormu bir sürü kurallara uymayan vatandaşın tırafikde olduğunu.:ok
Sayın Av. Engin OĞUZ;
Çok teşekkür ederim.Derdime derman oldunuz :)
Sayın Mehmet Emin SEZEN;
Keşke size "Hayır, yanlış düşünüyorsunuz" diyebilseydim.Maalesef, o tip şoför ve yaya çok fazla.Motosiklet kullanıyorsanız "Ön görünüz" olmalı.Yani, "İşte şu araç tali yoldan önüme çıkabilir", "Şu araç şeridin soluna yaklaşmaya başladı, galiba sinyal vermeden dönecek" gibi.Eğer, motoru, paranoyak bir şekilde kullanmazsanız kaza ihtimali kaçınılmaz.
İyi yıllar diler, yardım ve fikirleriniz için teşekkür ederim :)