Cevap: İcra Müdürlüğünü Şikayet
İcra dosyasının hesabını ancak ilgili icra dairesinden çıkarttırabilirsiniz. İcra dairesi muhtemelen yazdığınız dilekçeye cevap pulu eklemediğiniz için cevap vermemiş olabilir veya dilekçe içeriğine bakmamış olabilir. İcra dosyasına bizzat veya görevlendireceğiniz bir vekil vasıtası ile baktırabilirsiniz. İcra daireleri için şikayet merci İcra hakimliğidir. Suç sayılan haller içinse savcılıktır.
Çok teşekkür ederim Engin bey. Sanıyorum dilekçeme cevap pulu eklememiştim. Ocak ayı itibarıyla tekrar bir dilekçe göndereceğim.
benimde eski eşime nafaka hükümlerine uymamadan 3 ay tayzik hapsi verildi dava sonuçlanalı 40 gün oldu hala beklemedeyim neden bu kadar uzun sürüyo aydınlatırsanız beni memnun olurum
Gerekçeli karar yazılmıştır gidip tebliğ için masraf vermek lazım.
teblig için masraf verdim bi şehir içindeki adresine birtanede başka şehirdeki iş adresine teblig yollandı hala bi yanıt yok
:)
Tebligatların dönüşü ve dosyaya takılması bir ayı geçebilir. Bu süre içinde itiraz-temyiz hakkı kullanılmayıp karar kesinleşince savcılığa veriliyor savcılık gerekli kontrolü onayı yapınca infaza veriyor, infaz da emniyete yazıyor. Bu süreç üç ayı bulabiliyor.
engin bey iyi aksamlar formda olan bi sorum var
cevaplandırısanız sevinirim.
saygılar