Merhaba. Ben bir Site ve sitenin sahibi şahıstan Sanal Makina ( Deditacet ) Aldım. 1 ay kullandım. 2. ay ödeme gününde tekrar 180TL yi havale yaptım ama makinam kapandı. Kişi ile iletişime geçtim Makinayı aldıgı kişiye ulaşamadıgını söyledi. ben ulaştım tel nosunu verdim stoğu yokmuş onu bekliyoruz dedi. 2 3 gün sonra öğrendim stoğu cok muş. yinede bekledim baska yalanlar söylemeye basladı. bende sizi savcılığa şikayet edecem falan dedim bu seferde makinayı baska yerden sipariş ettiğini bizi düşündüğünü makinanı geleceğini söyledi şikayet ederseniz de sorun olmaz avukatlarım sizinle ilgilenir dedi. Bende tam işin iç yüzünü yani hukuki yolları bilmediğimden geri adım attım. tamam dedim. beni bu şekilde bugun yarın die 2 hafta oyaladı. sonra makinada sorun oldugunu söyledi para iadesi istedim tamam dedi hesap no verdim. ama para iadesi gelmedi. Cumartesi günü eft talimatı yaptıgını söyledi pazartesi günü bankalar yoğun ondan 1 gün sonra ya aktarılmış eftem dedi. Dün baktım yine para gelmemiş aradım açmadı. gece aradım açtı yarın konusalım dedi bugun arıyorum açmıyor.
Elimde Dekontum Var. Evde kaldıgım arkadasım bütün olanlara şahit. Günde 2 kere aradıgımı telefon şirketinden çıkarttırabilirsem oda kanıt olur sanırım sonuçta hiç kimse aldıgı hizmet karışılığında günde 2 kere aramaz birisini. İnternet sitelerinden aldıgım fotoğraflar var. Ayrıca Yer sağlayıcı belgesi olarak verdiği numara baska kişi üzerine yani sahte. firma bilgileri vergi no su falan verilmiş sitede. kendiside demişti bizim vergi levhamız var die ama onada pek inanmıyorum vergi dairesi adresi istanbulun bi ucunda iş yeri adresi lüks biyerde diğer ucunda. İş telefonu die verdiği telefona hiç bi zaman bakan olmuyor.
Elimde bu belgeler varken ben ne yapabilirim. Suç duyrusunda bulunsam sonuçlaır ne olur. Nasıl bir dilekce vermem ve nereye vermem lzım. ve paramı geri alabilirmiyim.
Beni aydınlatırsanız Sevinirim Değerli Hukukcular