Cevap: boşanma ilamı ile ilgi lütfen acil bilgi
:(( avukat daha çıkmamış diyor.ya bunun bu kadar uzaması normal mi?acaba gidip ordan kontrol etmesi gerekiyormu ?soru soruncada git kendin bak diyip teli kapatıyor suratımı çok zor durumda kaldım?
Davanızın görüldüğü aile mahkemesinin kalemine gidip sorabilirsiniz.
Cevap: Boşanma ilamı ile ilgi
Evet 3 hafta önce kalemede gittim 5tl öderseniz eger avukatın adresine biz postalarız dendi onuda öderken p.tesiydi perşembe cuma gönderirirz dendi ama 3 hafta geçti sonuç yok.ya gerçekten yok mu hiç bir çarem bu konuda?daha ne yapmam gerekiyor?
Alıntı:
hepsorun rumuzlu üyeden alıntı
Evet 3 hafta önce kalemede gittim 5tl öderseniz eger avukatın adresine biz postalarız dendi onuda öderken p.tesiydi perşembe cuma gönderirirz dendi ama 3 hafta geçti sonuç yok.ya gerçekten yok mu hiç bir çarem bu konuda?daha ne yapmam gerekiyor?
Aile mahkemesi kalemine gidip sorabilirsiniz!
ne yani onların elinde mi benimkaderim 4 ay beklemem onların elinde mi?yokmu şikayet edebileceğim bir yer bu nasıl adalet bu nasıl bir devlet yahu?
bana vakit ayıdıgınız için teşekküler;
kalemden gidip öğrendim ayın 10 unda postaya verilmiş 12 gün olmuş ama avukat bana gelmedi diyor postaneye gidip bakmasını istiyorum yok postacı getirecek tebliğ etmem gerekiyor diyor ,kendisi gidip tebliğ edemez mi yani?
Yok mu avukat arkada$ en son soruma cevap verebilecek?
Alıntı:
hepsorun rumuzlu üyeden alıntı
Yok mu avukat arkada$ en son soruma cevap verebilecek?
Bu dolar işaretinin türkçedeki karşılığı nedir? Niye güzel türkçemizi bozuyorsunuz? Bu lafım türkçenin harflerini düzgün yazmayan herkese. Üstüne alıncak olan alınsın. Günümüzde 2. dil olması için bir taraflarını yırtanlar var. Ama biz ise güzel türkçemizi yoketmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bu sitede yazım kurallarına, türkçemizi düzgün yazmamız konusunda her üye girişi yaparken uyarı yaparak giriş yapıyorsunuz. Ama ısrarla niye türkçemizi bozuyorsunuz? Unutmayın, bir ülke dili ile var olur ve yaşar.
Ayrıca sitedeki avukatlar bizim arkadaşımız değildir. Avukat arkadaş yanlış bir hitap.