Borçlu senede boyası silinen kalemle imza atmış, ne yapılabilir?
Değerli hukukçular. Şahsıma borcu olan bir zat senet üzerine "boyası kendiliğinden silinen" bir kalem ile imza atmış. Şuanda senedin üzerindeki imza hiçbirşekilde görünmüyor. Danıştığım avukatlar böyle bir olayla karşılaşmadıklarını ve kesin birşey söylenemeyeceğini ifade ettiler. Hukuki.net vasıtası ile tartışmaya açmak istiyorum. Konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlarımızdan değerli bilgilerini rica ediyorum.
Cevap: Borçlu senede boyası silinen kalemle imza atmış. Ne yapılabilir?
Valla, Borçluyu Tebrik Ettim içimden, Süper Zekalı Ve Süper Dolandırıcıymış.. "Yiğidi öldür, Hakkını Yeme" sözünün üstünde durmak istedim.. :) Kalem izi filan yok mu, ordan işe başlasanız.. incelemeye gönderin..
Cevap: Borçlu senede boyası silinen kalemle imza atmış. Ne yapılabilir?
Bu yaratıcılığını başka alanlarda kullansaymış keşke:) Ancak son teknoloji imza karşılaştırmalarında kalemin kağıtta bıraktığı boyadan ziyade, kağıtta bıraktığı deformasyonun üç boyutlu analiziyle sonuç alındığını duymuştum.Ancak ne kadar kullanılıyor şu an için bilmiyorum.Araştırmak lazım kolay gelsin.
Cevap: Borçlu senede boyası silinen kalemle imza atmış, ne yapılabilir?
Çaresi var tabi ki.. Senedin miktarı ve tahsil edilebilirliği boyutunda size yardımcı olabilirim.
memomild@hotmail.com