-
Adidas ayakkabı
Merhaba, ben 06.11.2010 tarihinde Flo mağazasından adidas ayakkabı aldım. giydikten sonra batma olduğunu gördüm ve iç ayakkabı dilinin iç kısmının çıktığını fark ettim. sadece 2 gün giydim ve geri götürdüm. değiştirilmenin söz konus olmadığını söylediler ayakkabıyı çıkartıp gösterdim elle açıkça belli oluyordu bu seferde adidas olduğu için kendilerinin birşey yapamayacağını söylediler ve adidasa göndermek üzere ayakkabıyı alıp form doldurmamı istediler 1 aya yakın süre sonunda akakkabının geri geldiğini fakat firma tarafından değiştirme tamir yapılmadığını gelip ayakkabıları geri almamı istediler. Bundan sonra ben ne yapabilirim?
-
Cevap: Adidas ayakkabı
öncelikle şu tüketici siteleri var ya sikayet siteleri onları denedin mi çünkü oraya şikayet edilince yetkili arıyor büyük şirketler için konuşuyorum yani. genelde problemi çözmeye yönelik iş yapıyorlar. ben aveaya müşteri hizmetlerinden ulaşamamıştım o siteleri yazınca hemen onlar bana ulaştı :)
şayet adidastan sana yazılı cevap verildiyse fatura ve o kağıtla tüketici hakem heyetine başvur, tabi kullanıcı hatası muhabbetine girerlerse seni biraz uğraştırırlar ama dediğim gibi önce şu siteleri dene olmazsa oraya hakem heyetine git.