Vodafone limit aşımı uyarısını zamanında yapmadı ( Mükerrer olay) Magdurum lütfen yardım !!!
TARİFEM
Vodafone cep limitsiz vodafone+ev/iş limitsiz diğer oparatörlere +750 dk
Normalde diğer oparatörlere olan +750 dk nın %80 ine geldiğinde bir mesaj %100 üne
geldiğinde bir mesaj gelmesi gerekirken bende olan olay şu şekilde cereyan etmiş
bulunmakta...
*%80 oranı 09/12/2010 Saat 22:48 de bitiyor bana gelen mesaj tarihi en geç iki gün
olması gerekirken 16/12/2010 Saat 08:31 de geliyor... (Mesaj 7 Gün Geç Geliyor)
*%100 oranı 14/12/2010 Saat 22:34 de bitiyor bu normal 2 gün sonra gelmiş.
burada benim sıkıntım her 2 uyarı mesajınında aynı anda gelmesi yani ilk uyarı mesajının 7 gün
gecikmeli gelmesinden kaynaklanan bir magduriyet neden bu kadar üzerine gidiyorum
çünkü olayın Mükerrer (Tekrar) yaşanmasından dolayı çünkü geçen seferde müşteri hizmetlerini 6 defa
aramama rağmen ilgilenilmedi 55TL olan sabit faturam 177 TL olarak ödetilmek istendi.
taki son güne kadar bir işlem yapılmadı. Şu an 55TL olan sabit faturam 75 TL
görünmekte. Bu olay tekrar ettiği için eğer olurda bu sorunum giderilmezse benim
vodafone a karşı ne gibi Hukuki yaptırımlar uygulayabileceğim yada ne bileyim bi dava
açarsam bi kazanımım olurmu bu konu hakkında bilgili olan arkadaşların yardımını istiyorum
şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Vodafone limit aşımı uyarısını zamanında yapmadı ( Mükerrer olay) Magdurum lütfen yardım !!!
yardımcı olabilecek kimse yokmu bu sitede ya.