Ev alacaktık dolandırıldık
2009 senesinde ünsal inşaat tan ünsal kahyaoğlu inşaattan ev almıştık. 60 bin tl ye. 35 milyarını ödedik sözleşmeler yapıldı makbuzlarımızı aldık. öğrendikki evimizi başkasına satmış.öğrendiğimizde bir çok yalanla bizi yine oyaladı ve notere gidip şahitler huzurunda başka bir evi almak için tutanak tutuldu ve imzalandı.elinden de 40 bin tl senet aldık . şimdi müteahhit ortada yok. kayıp bizi dolandırdı gitti yapacak bişey bulamıyoruz annemin ev temizliklerinden kazanarak arttırdığı para gitti. lütfen yardım arıyoruz ne yapcağımızı bilemiyoruz. antalya kızılarık ünsal kahyaoğlu inşaat ilgilensin gereken heryere şikayetçi olacağım eger anneme birşey olursa bunun hesabımıda ondan soracağım.
Cevap: ev alacaktık dolandırıldık...
bişey daha eklemek istiyorum sözleşmede müteahhitin ortağı olan kişinin şahit olarak imzası bulunmakta acaba oda bu parayı ödemekle yükümlümüdür.
Alıntı:
serpilg rumuzlu üyeden alıntı
bişey daha eklemek istiyorum sözleşmede müteahhitin ortağı olan kişinin şahit olarak imzası bulunmakta acaba oda bu parayı ödemekle yükümlümüdür.
Sayın Serpilg.
Size üzülmemek mümkün değil, moralinizi bozmak istemem, ancak şansınızı her şekilde zorlamanızı tavsiye ederim.
Kimlik bilgileri varsa, veya TC nosu da olabilir, o kişiyi savcılığa suç duyurusu olarak bildiriniz, dilekcenizi
olayın olduğu gibi düzgün bir şekilde yazarak bildiriniz.
Ortağı olduğunu söylediğiniz kişinin, yasal ortağı ise bulunması daha kolay olabilir.
Moralinizi bozmadan sakin bir şekilde, yapacağınız bütün yazılı dilekçelerinize makamların size cevap verme
mecburiyeti vardır.
Aldığınız senet bono ve eksiksiz ise hemen icra dairesine müracaat edip yasal takibe başlayınız, adına kayıtlı
malı mülkü varsa hemen ipotek işlemlerini gercekleştiriniz.
Bu maduriyetinize yardım edecek, kurum ve kuruluşlar var, kaymakamlık ve vilayet makamlarında bulunan
BİMER size yardım etmek için kurulan kurumdur.
Eski sözleşme bilgilerinizi muafaza ediniz, mahkemeye sunmanız için bu belgelere ihtiyaç olabilir.
Hangi bölgede iş yaptığını siz tesbit etmeye çalışın ve polise bildirin.
Kanundan kaçılamıyacağını, polise yardımcı olarak daha çabuk neticelendirebiliriz.
Kolay gelsin. MÜTEAHHİTZEDE Mustafa tatlıcı
Bir kadıncağızın evlere temizliğe giderek, belkide yediği lokmasından keserek almaya çalıştığı evi de ona çok görüyorlarsa valla pes diyorum.Nereye olursa baş vurun.Gerekirse özel TV kanallarına bile gidin.Her şekilde paranızı alırsınız ancak tek sıkıntı şahsın alınacak hiç bir şeyinin olmaması.Umarım bir taşınmaz, hisse yada maaş gibi karşılayabilecek bir şeye sahiptir.Geçmiş olsun.
Fakat bu sitede herhangi bir kişi veya kurum ismi vererek şikayet yazmak yasaktı diye biliyorum. Mahkemece haksızlığı ispatlanana kadar (sizler her ne kadar dolandırıcı deseniz de mahkemece sabit olmadıkça herkes masumdur ceza hukuku ilkesi) kişi isimlerini yazmadan da hukuki tartışma yapılabilir kanaatindeyim.
Cevap: Ev alacaktık dolandırıldık
Ünsal Kahyaoğlunun Resmini koyuyorum suanda (dolandırıcıdır inanmayın! )
https://www.facebook.com/profile.php...075195&sk=wall
Ercan Özbay da ortağıdır