Bugün mahkemem var gitmeye korkuyorum
İyi geceler bugün mahkemem var ve ben katılmaya korkuyorum sebebi ise yanlış evliliğin verdiği sıkıntılar.3 kez boşanma davası acmıştım ama eşim katılmayınca hakim davayı kapatmıştı sonuç 2 kez kavgamız karakola yansımıştı ilk çıktığımız mahkemede 2225 tl den eşim ile ben toplam 4500 tl ceza aldık taksit gecikince toplu olarak yatırmak zorunda kaldık borc bularak.Tabi çoğunluğun olduğu gibi benimde kredi kart borçlarım vardı bu cezayı yatırabilmek için kartları ödeyemedim ve şu an icralığım adli para cezasını yeni bitirdik ikinci kavganın mahkemesi gecen ay gördüm ve hakim dosyayı okudu ilk kelimesi kurtulamadın mı bu adamdan oldu ve ben malesef 3 kez dava açtım ama boşanamadığım için şu an karşınızda suçlu olarak bulunuyorum dedim hakim bana 2007 ve 2009 iki kavganız olmuş birinde adli para cezası almışsınız ikinci tekrarlandığı için para cezasına cevrilemiyor 4 ay hapis cezası bunun kamuda bedava çalışarak ödeyebileceğimi söyledi şu an resmi olmasada eşimden ayrıyım 2 çocuğum var.ben ısyan ettim tabi hakime hayatım mahv oldu boşanmak istedim boşamadınız kavgamız anlaşmazlıktan dolayı davacı olmadığımız halde ceza yedik bu cezanın beni maddi manevi bitirdi zaten 4 ay bedava calışacam çocuklarıma nasıl bakacam,tamam hapse attın beni diye isyan edince hakim senin pskolojik rahatsızlığın var dedi bende öylemi ne güzel tedavi şansı vermek yerine ceza vermek mi adalet dedim beni ruh salığına rapor için zorla getirildim ve davayı aralığın 9 na attı yani yarın şimdi korkuyorum gitmeye.4 ay ceza alırmıyım ne çıkar bilmiyorum ve ben o adli para cezasını ikinci kavgamız tekrarlandı diye aldığımızı biliyordum yeni çıkan kanunun yürürlüğe girdiği için demişti hakim olay 2007 nin eşim mahkemesine katılmıştı bişey olmamıştı ben katılamamıştım polis memurun zorla getirmesiyle katıldım 2007 katılmış olsaydım ceza almayacakmıydım eşim almadı çünkü şimdi ben 4 ay ceza alırmıyım ne yapacağımı bilmiyorum