Kadın kıyafetleri giyerek yolda dolaşmak
07/12/2010 tarihinde yani dün gece evimden çıktım ve yolda yürüyordum. Taksiye binip beyoğluna kulube gitmek için yolda yürürken hiç kimseyle bir işim olmamasına ve bir askıntılık, sarkıntılık, rahatsızlık verici hal ve davranışta bulunmadığım halde polisler tarafından durdurulup karakola goturuldum ve lira para cezası kestiler. Bayan kıyafetleri giyip yolda dolaşmak suçmu. Sonuçda bu tarz eğilimimden dolayı askerlikten muaf raporu aldım ve her zamanda kadın kıyafetleriyle dolaşmıyorum. Ayrıca fuhuş filanda yapmıyorum. Bu konuda yasal haklarım nelerdir?
Eşcinselim ve bayan kıyafetleri giymek suçmu
07/12/2010 tarihinde yani dün gece evimden çıktım ve yolda yürüyordum. Taksiye binip beyoğluna kulube gitmek için yolda yürürken hiç kimseyle bir işim olmamasına ve bir askıntılık, sarkıntılık, rahatsızlık verici hal ve davranışta bulunmadığım halde polisler tarafından durdurulup karakola goturuldum ve lira para cezası kestiler. Bayan kıyafetleri giyip yolda dolaşmak suçmu. Sonuçda bu tarz eğilimimden dolayı askerlikten muaf raporu aldım ve her zamanda kadın kıyafetleriyle dolaşmıyorum. Ayrıca fuhuş filanda yapmıyorum. Bu konuda yasal haklarım nelerdir?
Cevap: eşcinsellik hakkında
Açamazsınız. AİHM si gereğince açamazsınız. AİHM sözleşmesinin temeli ''iç hukuk yollarının bitmesi'' ile başlar.
Cevap: Eşcinselim ve bayan kıyafetleri giymek suçmu
Para cezasını hangi kanun ve maddeye istinaden kesmişler?
Cevap: Kadın kıyafetleri giyerek yolda dolaşmak
Para cezasının dayanağı olarak ne gösterildi?
Şu polislerle çatışmaya giren kişi siz misiniz yoksa?
Sayın Üyemiz,
Farklı alanlarda açtığınız konular birleştirilmiştir. Lütfen konuyu tek başlık altından takip ediniz.
Evet son kezde ben birleştirdim bir daha birleştirmem.
Ben birleştirmedim, direkt sildim. :)