Rent a car'ın doldurduğu açık senet
Rent a car'a araç kiralamaya gittiğimde araçlarının olmadığını söylediler ve oğlunun arabasını verdiler.Sözleşmede aracın markası ve modeli yazmıyor.Sözleşmenin altındaki boş senede imza attım ve oğlunun 92 model arabasını aldım.Bana her hangi bir fatura vermediler.200km yol yaptım ve aracı sağlam bir şekilde teslim ettim.Her zaman araç kiraladığım için senedimi almadım yani başka araba kiraladığımda başka bir senet imzalamıyordum.Aracı teslim ettikten 24 saat sonra beni aradılar ve aracın şanzumanında sorun olduğunu ve aracın yürümediği söylediler ben aracı sağlam teslim etmiştim.
Aracın masrafını ben yaptırmadığım için ödemedim ve senedime 2.000tl yazmışlar.Benden bunu ödememi aksi taktirde avukata vericeklerlni yada çek senet tahsil eden karaparayla uğraşan kişilere vericeklerini söylediler.19 yaşında bir gencim şu anda işsizim ailem durumu bilmiyor.Hukuki açıdan istediklerini alabilirlermi yada ben dava açarsam kazanabilirmiyim.Kazanamassam bildiğim kadarıyla %40 daha fazla ödemek zorunda kalıyorum.Bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum çok zor durumdayım.
Cevap: Rent a car'ın doldurduğu açık senet
Fikir verecek yardım edecek bilgilendiricek birileri yokmu :(
Arkdasım arac ne marka 92 model dıye belırtmıssınde ben sana yardım edeyım aynı olay benımde basıma geldı!sen hıc yurumeyen aracı nasıl goturup oraya bıraktın o zaman bunlara o soruyu sormadınmı bu firmanın adı ne cunku bende ızmırlıyım ve bu ısle 2 sene ugrastım
Ben izmir karşıyaka dogumluyum Antalya'da yaşıyorum olay Antalya'da başıma geldi.Tabiki söledim bana motorun sıcak olduğu için bi sorun olmadıgını soğutuktan sonra böyle birşeyin olabileceğini sölediler.Aracı yaptırdıklarına dahil bir faturada göstermediler
bak soyle yap derım aracın modelı ve markası onelı ole bı sorun ne kadar işlme yaplıır bı servısde yada başka bi tamirhanede hanı 400-500 tl için senden bişey isterseler git ver mahkemeye hıc acıma derım ama once omnu ıyı bı arastır!yada bana fayıra goster aracın ıslem gordugune dahıl de
Alıntı:
bguner035 rumuzlu üyeden alıntı
bak soyle yap derım aracın modelı ve markası onelı ole bı sorun ne kadar işlme yaplıır bı servısde yada başka bi tamirhanede hanı 400-500 tl için senden bişey isterseler git ver mahkemeye hıc acıma derım ama once omnu ıyı bı arastır!yada bana fayıra goster aracın ıslem gordugune dahıl de
Lütfen Türkçe yazarmısınız???
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Lütfen Türkçe yazarmısınız???
Kusura bakmayın Klavyenin pili zayıfladığı ve hızlı yazdığım için bazen bu tür sorunlar olabiliyor.
Arkadaşlar bende bu tuzaga düştüm rent a car dan clio marka araba kiraladım boş rent a car sözleşmesi ve boş tahaate imza aldım arabayı aldım çıktım arabayı süremediğim için geri götürdüm imzaladığım kağıtları istedim kağıtları veremiceklerini söyledi bende fotokopisi istedim acaba bi ssorun olur mu nolur bana yardım edin askerden yeni geldim kafam çok karıştı