Soruşturma Evrakı incelendi
İddianameyi aynen yazıyorum..
Suç : Kasten Yaralama
Sevk maddesi 86/2 86/3e, 53 maddeleri (müşteki şüpheliler hakkında ayrı ayrı
Deliller iddia,kaçamaklı ikrar , 25/08/2010 tarihli tutanak ,eksprtiz raporu,doktor raporları
Bu konuda mağdur süpheli olarak ben görünüyorum A ' benim . B ve C karşı taraf müşteki süpheli..
-Soruşturma evrakı incelendi-
Mağdur süpheli ile mustekı suphelılerın aynı Söktorde iş yapmalarından dolayı ararlarında husumet bulunduqu olay günü karşılaştıklarında Mağdur Şüpheli 'A.'nin Kartal emanet dairesinin 2010/4623 sırasında kayıtlı 6136 sayılı yasa kapsamına girmeyen bıçakla B..' yi basit tıbbı mudahale ıle giderilebilir nitelikte yaraladıgı.. C' şahsının üzerine yürüdüğü ancak vuramadıgı mustekı suphelılere sınkaflı kufurlerle hakaret ettıgı Şikayetçi şüphelilerin ise ele geçirilemeyen bıçakla A'yı Basit tıbbı mudahale ıle gıderılebılır nıtelıkte yaraladıkları , müşteki şüphelilerin bu şekılde atılı sucları ısledıklerı yukarıda yazılı delıller ve tum sorusturma evrakı kapsamında anlasılmakta Mağdur şüpheli ve mustekı suphelılerın kovusturmalarının yapılarak eylemlerıne uyan ve yukarıda gosterılen kanun ve maddelerınce cezalandırılmalarına Adli emantın 2010 /4623 sırasında kayıtlı emanet esyanın müsaderesine karar verilmesi kamu adına talep ve iddia olunur..
Bana gelen teblıgat bu sekılde.. Diğer taraf benden sıkayetcı olmus..Hem dukkanımdan benı dısarı cağırıp 4 kısı ustume saldırdı bende bı tanesını bılegınden kargasada yaralamıstım.aynı sekılde dıger tarafta sol arka baldırımdan benı bıcakladı..
Merak ettıgım bu olayda ne kadar ceza alırım ,olay para cezasıyla kapatılabılırmı yada karşı tarafın sıkayetı gerı alması neyı değiştirir..Kaç gecedir uyku tutmuyor fıkırlerınız için sımdıden teşekkurler..Ayrıca ben karşı taraftan sıkayetcı olmadım.Haklı oldugum halde,
Cevap: Soruşturma Evrakı incelendi (yardım)
Bu iddianmeye göre siz de karşıdakilerden şikayetçi olmuşsunuz. Her iki tarafda da basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde yaraalnmış. Karşılıklı vazgeçersiniz olur biter diyeceğim ancak bıcak silah sayıldığından kamu davası devam edebilir.