Benden olayı dinlemeden sadece 2-3 soru ile ifadem alındı.Ben suçu kabul ettiğim halde etmedim diye yazdı.Bunu mahkemede belirtmem bana zarar verirmi?Teşekkürler..
Printable View
Benden olayı dinlemeden sadece 2-3 soru ile ifadem alındı.Ben suçu kabul ettiğim halde etmedim diye yazdı.Bunu mahkemede belirtmem bana zarar verirmi?Teşekkürler..
Böyle durumlarda ifadenizi okuduğunuzda şu kısmını düzeltin ifadem yazıldığı gibi değil diyebilirdiniz. İmzanızı atmayabilirdiniz. Attıysanız artık olay bitmiş.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim..
Anlıyorum ama ben hayatımda ilk kez savcının önüne çıktım bu tür işleyişler hakıkında bilgim yok.Zaten panik olmuştum.Ayrıca ben suçumu kabul ediyorum ama suçu kabullenmediğim yönünde ifademi aldı.Ben mahkemede bunu düzeltmek amacıyla suçumu kabullensem ve savcının bu şekilde ifade aldığını Hakime belirtsem herhangi bir yaptırımla karşılaşırmıyım??
Hayır olayı olduğu gibi anlatır, neden imzalamak zorunda kaldığınızı belirtirsiniz. Sırf bu nedenle bir yaptırımla karşılaşmazsınız. Bu arada savcı belki de dava bile açmayacak, o nedenle öyle yazdı ifadenizi. Açacağından emin misiniz?
Evet...Benim polisle daha önce de bu konuyla ilgili problemim olmuş ve beraat etmiştim.Ve o dava Sulh Ceza Mahkemesinde görülmüştü.Bu dava ise Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek Şubat ayında...