Yurtdışında Avea kullandım mağdurum
Merhaba, Amerika'da bulundugum 25 gün süresince Avea hattımı TümDünya Paketi adı altında kullandım. Müşteri hizmetlerinden TümDünya paketine üye olurken hattı Amerika'da kullanacağımı söyledim ve bana dakikası 30 kuruş dendi. Avea internet sayfasında da 30 kurus yazmakta. Fakat faturam 1350tl geldi. Aradım sordum ve aldığım cevap yurtdışında ben arama yaptığımda TümDünya paketinden değil de DünyaVarmış paketinden tarifeleniyormuşum ve DünyaVarmış tarifesinde dakikası 6.5tl dendi kontrol ettim doğru. Fakat dediğim gibi ben YurtDışında kullanmak için TümDünya paketine kayıt olurken müşteri hizmetleri bana hiçbir şekilde böyle bir bilgi vermedi ve bu ses kayıtlarında mevcut olmalı. Sormak istediğim ben herhangi bir şekilde hukuki yollardan hakkımı arayabilirmiyim ve nasıl?
Cevap: Yurtdışında Avea kullandım mağdurum
Tekrardan merhabalar, Avea'dan bir bilgi gelmedi 1 haftadır size geri dönülecek geri dönülecek diyorlar fakat hala kimse birşey söylemiyor. Burdan da 70 civarı kişinin okumasına rağmen kimse cevap yazmamış sanırım ben bu faturayı ödemek zorunda kalacağım anladığım kadarıyla..Yinede okuyup okumayan herkeze teşekkürler.
Merhbaa arkdasım aynı sorun bende de oldu ve sana olanı soyleyeyım benımde aveaya 4500 tl fatura borcum var faiz dahıl!!ve 3 senden beri de bı kurus odemedım benım basıma gelen olay ıse sole ben sana anlatayım ıstersen!
Borcumu kabul etmöısdım o zamankı borcum 1.500TL gibi cuzi bi ücretti!Musterı hızmetlerı aradı benı bayram bey takst yapalım dıe bende tm dedım yapalım!ama taksıt yapmak ıcın de en az 1 faturayı odemenız gerekır dedı bende tm oderım dedım faturalrımdan bırnın tutarı olan 45TL yi k.kartım ile yatırmadan 2 dk.once 444 1 500'ü arayıp bilgi verdim gittim yatrdım ve yatırdıktan sonrada aradım musterı hızmetlerını ve bana dedilerki taksit talebini işleme alıyoruz!size ödeme planı hakkın bilgi vercekler diye.
neyse zaten bayram hafasıydı ve bayramdan sonrakı 2.gun eve icra dairesinden kağıt geldi borcumla ilgile bende musterı hızmetlerını aradım mahkemeye vercem sız once bole soledınız arkasından da bu sekılde davranıyorsunuz dıye!ondan sonra aramayı falan kestıler zaten ben ole konusunca.Sonra dayanamadım avukatın yanına gittim.Birde ne göreyim ödediğim 45 TL yide ödemedi olarak göstermişle!hala alcaklar parayı benden bende beklıyorum!benden sana bı akıl hıc durma hemen mahkemeye ver.Hatta ortak hareket edelım kı cunku dava konusu aynı yanlıs bılgılendırme!bende ses kayıtlarına guvenıyrum
kardesler bende turkcellden muzdarıpım ama sıze bır bılgı ılk once bu adamlara emaıl yolu ıle ulasın ve deyınkı herseyı yazın ve ekleyın sız bu yanlıslıgı duzeltenekadar ben odeme yapmıyacagım ve bundan dolayı olacak tum faız ve gecıkme ıle ılgılı yasal presedurden sorumlu degılım dıye . ve ekleyın ses kayıtlarımın tamamının saklanmasını ve gereklı yasal ıslemeler basladıgında kulanmak uzere m-resmı makamlara ıletılmesını onemle rıca edıyorum deyın
zıra ses kayıtları 3 ay saklanıyor bılgınıze
konu kısmına ıse İHTARNAMEDİR... dıye yazın
öncelikle geçmiş olsun diyorum. Konu ile ilgili bir şey yapılabilir mi bilmiyorum ama daha kötüsü de olabiliyormuş demek ki:
15 bin 192 lira internet faturası
http://www.milliyet.com.tr/15-bin-19...50/default.htm