Turkcell ses kaydı uygulaması
merhabalar arkadaslar benım sorunum turkcell le ılgılı gecen sene bu zamanlar 3 ay ucretsız 12 ay taahutlu bır ses tarıfesıne uye oldum ve uye olurken ozel bır tarıfe kulanıyordum herkez benım kulandıgım tarıfeyı 89 tl ye kulanırken ben tarıfeyı 60 tl kulanıyordum ( rakamlar afakıdır net hatırlamıyorum cunkı 3 5 lıra oynaya bılır ) ve uyelık sırasında call center dakı arkadasa dedımkı bakın ben bu fıyata kulanıyorum uye olursam 3 ayın sonunda kac paradan paket fıyatı faturama yansıyacak 89 dan mı yoksa 60 tl denmı cocuk beklemeye aldı bırkac dakıka sonra dedıkı eskı fıyattan yanı 60 tlden sonra kı gun ıcıme bır kurt dustu tekrar aradım ve tekrar sordum yıne aynı sekılde beklemeye alındım ve yıne aynı cevabı aldım .
sorun ılk 3 ay gectı ve 4 . ayın sonunda ıse 89 lıradan paket fıyatı faturama yansıtılmıstı ve ıtıraz ettım ve ıtıraz servısı benı arıyarak dedılerkı son 3 ay oncesıne kadar olan ses kayıtlarını dınleye bılırıyoruz ve bu nedenden dolayı yapabılecek bırsey olmadıgını soledıler ve bende kızıp baska bır operatore numaramı tasıdım ve hatta bunun ıcınde 650 tl fazladan ceza denen( cayma bedelı ) bır para odedım hatata odedıgım parayı 9 aya bolsem tum faturalarımı karsılıyordu cok kızmıstım sımdı bununla ılgılı daha sonrasındada cok yazısmalarım gorusmelerım oldu bırınde yakın bır zamanda bır temsılcılerınden 5 yıl ses kayıtlarını sakladıklarını ogrendım . sımdı bu konu ıle ılgılı ne yapabılırım acaba bunu ogrenmek ıstıyorum
not: ses kayıtları ne kadar sure ıle saklanmak zorunda oncelıkle bunu ogrene bılırmıyım bılgınız varsa .
sımdıden ılgılenen ve yardım eden arkadaslara tesekkur edıyorum .
Cevap: Turkcell ses kaydı uygulaması
arkadasım aynı olay bende de var bende merak ediyorum ses kayıtları ne kadar süre saklanır
Cevap: Turkcell ses kaydı uygulaması
ılgısı ve bılgısı olan bırı olsa tam super olacak ama bakalım
bu arada dava acmak ıcıcın yasal bır sure varmıdır yanı