Cevap: Türk Telekom Rezaleti
Alıntı:
Ancak fatura son ödeme tarihi gelmekte ve hala işlemi bitirip faturayı düzeltmediler.
Faturanın tarihi geçse de ödemeyin.Sonucu bekleyin.Olumsuz gelirse Tüketici Hakem heyetine başvurun.
Alıntı:
sonyaka1919 rumuzlu üyeden alıntı
Faturanın tarihi geçse de ödemeyin.Sonucu bekleyin.Olumsuz gelirse Tüketici Hakem heyetine başvurun.
Fatura tarihi geçti ve herhangi bir ödeme yapmadım. Müşteri hizmetlerini arayıp tekrar bilgi almayı düşünüyorum. Çünkü Türk Telekom'un sitesinde online işlemler bölümünde fatura itirazımla ilgili geri bildirim kodu gibi bir bölüm var ve orada toplu işlemden kapatıldı yazıyor tam olarak ne demek bilemiyorum.
faturaya itiraz ettiğinize dair sizin de elinizde bir belge varsa sıkıntı olmaz... "toplu işlemden kapatıldı" ne demek müşteri hizmetlerine sorun.. iyi senaryo fatura iptal edilmiştir. kurtulursunuz.. en kötü ve en uzak senaryo ise itirazınızın reddedilmesidir.. bu durumda faturayı ödemek isterseniz yeniden bir görüşme yapıp ödeme planı yapabilirsiniz.. kesinlikle ödemem diyorsanız muhtemelen bu bedele ilişkin türk telekom icra takibi yapacaktır... o noktada da takibe itiraz edip , fatura içeriğine de itiraz ettiğinizi belgelersiniz ve yargılama yapılır...
İnternet kullanıcılarına özel hizmet olarak Twitter'da TTDestek adında bir hesap var, oraya yapılan şikayetleri değerlendirip çözüme kavuşturuyorlar. Konuyu hala çözüme ulaştıramadıysanız orayı denemenizi öneririm. Hesap şu: http://www.twitter.com/TTDestek