Cevap: Vodafone ilamsiz takip acil yardim
bana yardim edebilecek kimse yok mu lutfen acil yardima ihtiyacim war uzerime hic bisey yok ew adresimde degisti
İcra dairesine git.Öğrenci olduğunu mal beyanı olarak evdeki senin olan eşyaları bildir.Bir dilekçeyle.Diğer ev arkadaşlarının eşyalarının alınmaması için faturalarını hazır etsinler.Ailenin ev adresini vermişsen oraya da haciz yapılabilir.
Taksit yaparsa ilgili kurum taksite göre ödersiniz.Yapmazlarsa hacizden sonra 4 taksitle ödersiniz.
Oncelikle cevap icin tsk ederim ancak aile ev adresini vermistim ve ama daha sonra o adresten nufus kutugumu degistirdim ve baska bir adrese(x adresi olsun) aldirdim butun aile fertlerinin adresleride degisti(x adresi oldu) ancak fertler x adresinde degilde tebligatin ciktigi adreste oturuyor simdi gelseler beni bulamicaklar diger adrese gitseler ordada kimse yok iki uc parca esya war bunlari alip bana aciz vesikasi duzenlerler mi?cevaplarinizi bekliyorum
arkadaslar ozellikle hukukcu arkadaslar soruma cewap werecek kimse yokmu?lutfen cok acil
Cevap: Vodafone ilamsız takibi
Aciz vesikasi alınması söz konusu değildir. Cünkü özel kurumalar bunun için farklı şeyler arar.... diğer bir konu bulunan adresinize tebligat kesinleşmiş ise hacze gelinebilir.