Meslek yüksek okulunda öğrenci işlemleri ücretli
merhaba. ben serkan akbulut ''çukurova üniversitesi'' adana meslek yüksek okulu 2. sınıf öğrencisiyim okulumuzda geçen haftalarda öğrenci işlerinde bir tablo belirdi bu tabloda öğrencinin isteği doğrultusunda yapılmasını istediği işlemlerin fiyat listesi bulunmakta (öğrenci belgesi 5 tl, tecil belgesi 5 tl, diploma 20 tl, transkript 5 tl vs.) ve bu parayı öncelikle okulun belirli bir şubede açtığı banka hesabına yatırıyoruz. fiyat listesinin altında prof.lar tarafından atılmış imzalar mevcut ben bunlara hiç inanmadım çukurova üniversitesinin herhangi bir idari amiririn dekan rektör vs. imza ve mühürünün göremedim. okulun döner sermayesini kalkındırmak içinmiş bu çalışma...
ben daha önce ücretsiz almıştım öğrenci belgesi tecil belgesini şimdi alan arkadaşlarıma para yatırmaları söyleniyor. bir kaç hafta önceye kadar ücretsiz olan ve verilmesi hakkımız olan öğrenci belgelerimiz diplomalarımız şimdi nasıl oluyorda işlem parası karşılığında bize veriliyor. işin ilginç tarafı...
geçen günlerde almak istediğimiz bi kurs için toplu halde öğrenci belgesi almaya gittiğimizde görevlinin görevi başında rahat rahat gazete okumasını böldüğümüz için ''siz ne kadar çok öğrenci belgesi istiyorsunuz'' demesinden sonra ortaya sunulmuş bi çalışma bu nedense...
sizlerden bi öneri bekliyorum ne yapmamız gerekiyor hakkımızı ne şekilde arayabiliriz şimdiden teşekkürler