Yarın boşanma davam var kaza geçirdim ayağım sakatlandı tanığımda hastanede yatıyo napmam lazım
merhaba eşimle şehir dışında oturuyoduk baba evine geldim eşimin abisi tanıklık yapmayı kabul etti ama son anda ameliyat oldu şu anda hastanede yatıyo bense dün kaza geçirdim ayağım ezildi tanık gelmezse zorla getirilir dediler bende gidemeyeceğim mahkeme iptalmi olur napacam ben
Cevap: Yarın boşanma davam var kaza geçirdim ayağım sakatlandı tanığımda hastanede yatıyo napmam lazım
Avukatınız sizi temsil eder zaten. Tanığınızın neden gelemediğine dair avukatınız mazeret belirtip diğer duruşmada geleceğini söyler.
Cevap: Yarın boşanma davam var kaza geçirdim ayağım sakatlandı tanığımda hastanede yatıyo napmam lazım
Sizin ayağınız ezildiğinde, tanık niye mahkemeye gidemiyor anlayamadım.
Alıntı:
kevsergamze rumuzlu üyeden alıntı
merhaba eşimle şehir dışında oturuyoduk baba evine geldim eşimin abisi tanıklık yapmayı kabul etti ama son anda ameliyat oldu şu anda hastanede yatıyo bense dün kaza geçirdim ayağım ezildi tanık gelmezse zorla getirilir dediler bende gidemeyeceğim mahkeme iptalmi olur napacam ben
Sayın Erdoğan Kırcalı, sayın kevsergamze üyemiz nokta,virgüllere dikkat etmeyip cümleleri birbirine geçmiş olduğu için sanırım anlayamadınız. Ben bile birkaç kez okuyup da anlayabildim.
Sayın kevsergamze eğer bundan sonra nokta-viryül ve türkçe yazım kurallarına biraz daha özen göstererek yazarsanız, hem yazdığınızı anlayabilir hem de cevaplayabiliriz. Birçok üye türkçe yazım hiç önemli değilmiş gibi yazıyor. Unutmayın ki konuşma dili ile yazım dili farklıdır. Yazım dilinde biraz daha özenli olursanız hem sorunuzu iyi anlatmış olursunuz, hemde cevap verecek olanların anlamasını sağlayıp doğru cevap alırsınız.
Lütfen daha özenli yazınız. Bu arada geçmiş olsun. Eğer geçirdiğiniz kazadan dolayı ilk anda şikayetçi olmaktan vazgeçerseniz, daha sonra tekrar şikayetçi olamazsınız. Bunu da bilin. Allah daha büyük kazalardan korusun.
lütfen yardım edin ben eşimle ve ailesiyle ilgili yeni birşey öğrendim onca zaman farketmemişim pavyon işletiyolarmış .Eşimin sabıka kaydını nasıl alabİlirim? Yeni öğrendiğim için bende ağır tahribat yaptı bu konuda tazminat alabilirmiyim
Eşinizin sabıka kaydını siz alamazsınız. Ancak mahkemeden talep edebilirsiniz. Siz illaki tazminat almak istiyorsunuz. Siz eşinize hangi sebeple dava açmışsanız davanızı o yönde devam ettirin. Avukatınız zaten gerekeni yapar. Yeni öğrendiklerinizi de avukatınıza söyleyin. Avukatınız gerekeni yapar.