Bakırköyde restaurant tavsiyesi
İstanbuldaki lise arkadaşlarımla buluşmak üzere Bakırköydeki restaurantlar ve seçenekleri araştırsam da referans da olmayınca pek bir sonuca ulaşamadım. Bakırköyde restaurant tavsiyesi yapabilecek kimse var mı diye siteye yazayım dedim. Organizasyon bana düştüğünden restaurantta aradığım özellikler:
Çoğu arkadaş Bakırköy ve çevresinde oturduğundan restaurant Bakırköyde olmalı,
20-30 kişilik masa ayırabilmeli,
İçkili ve müzikli olmalı (ud,kanun,fasıl olabilir, Türküevi olmaz, piyanist şantör olmaz).
Nezih ve kaliteli olmalı, bar meyhane havasında olmamalı.
Ucuz olmalı (herkesin maddi durumunu bilemiyorum), yiyecek ve içecek fiyatları makul olmalı,
Yiyecekler içecekler limitli veya limitsiz olabilir. (Bilen varsa fiyatlarını da yazarsa sevinirim.)
Ayrıca bir arkadaşım Bakırköy'de Öz-Gen restaurantı önermişti. Burayı bilen varsa bilgi de verirse sevinirim. Web sitesi: http://ozgenrestaurant.com resimlere ve anlatıma bakılırsa aradığım özellikleri sağlayan bir restauranta benziyor, tavsiye eder misiniz?
Organizatör olmak ne zor işmiş...
Cevap: Bakırköyde restaurant tavsiyesi
Bugün Bakırköy'deki Özgen restaurant yetkilisi Nurcan hanımla görüştüm ve biraz önce restaurantı yerinde gördüm. İleride birilerine lazım olur diye bazı bilgileri aktarıyorum...
Özgen restoran 80-90 kişilik guruplara hizmet edebelecek kapasitede, kaliteli bir müşteri kitlesi var, ud çalınıyor, çok nezih bir ortam, mezeleri çok leziz görünüyordu, iki çeşit mönü sunuldu; (Yılbaşı özel eğlence fiyatları daha pahallı oluyormuş).
Limitli mönü:
İçecek (2 adet), Peynir, Meze (Serpme-4 çeşit), Mevsim salata, Balık veya Tavuk veya köfte, Meyve servisi. Fiyatı: Kişibaşı 40 Tl.
Limitsiz mönü:
İçecek (serbest), Meze (serpme 6 çeşit), Arasıcak olarak karides veya paçanga böreği, Peynir, Mevsim salata, Balık-Kırmızı et-tavuk-köfte-kuzu şiş seçeneklerinden biri, meyve ve tatlı. Fiyatı kişibaşı: 60 Tl.
Fix mönü istemezseniz http://ozgenrestaurant.com/ adresinde tüm mezeler ve yiyecekler var. İletişim bilgileri de sitesinde mevcut. (Sahile ve Bakırköy meydanına çok yakın, Telefon numarası: 0539 599 99 74)...
Öz&Gen restaurant açıkçası o kadar aramama rağmen Bakırköydeki restaurantlar içinde kriterlerimize en uygun özellikte olanıydı. Yine de aynı kalitede daha ucuzu hesaplısını bilen varsa bilgilendirmesini rica ederim. En geç çarşamba günü rezervasyonu kesinleştirmemiz gerek. (Bu sayede restoran tanıtım işine de girmiş olduk :)
Cevap: Bakırköyde restaurant tavsiyesi
Dün gece Bakırköy Özgen restaurantta toplantımızı yaptık. Arkadaşlar ile hasret giderdik. Özgen restaurant gerçekten küçük ama bir o kadar da nezih bir restaurant. Harika bir ud eşliğinde şarkılar türküler, mezeler, rakılar derken saatin nasıl geçtiğini anlamadık. Özgen restaurantı önemle tavsiye ederim. (Şimdiden yılbaşı özel eğlencesi için yer ayırttık, full çekiyor yer kalmayabilir diye haberiniz olsun www.ozgenrestaurant.com )...