Toplam 1 dosya bulunuyor
Kredi kartımdan kontör çekmişler
Benim bankaysa kredi kartımdan 02.10.2010 çogunlu bu tarihte ve 3-4 günlerindede kredi kartımdan anladıgım kadarıyla internet üzerinden kontör çekmişler 06.10 .2010 tarihli emeil ekstrem geldiginde 3.127 tl görünce şok oldum hemen bankayı aradım bu tarihte yapılan alışverişler bana ait olmadıgını belirtim onlarda bana bir faks numarası verdiler ve bende itiraz dilekçemi faksladım ertesi günde cumhuriyet savçılıgına suç duyurusunda bulundum 15 gün sonra bankayı aradım yapılan alışverişler 3d sucure ile yapıldıgını ve bu şifreninde kişiye ait oldugunu söylediler bununla ilgi ne yapabilirim başka hangi mahkemeye dava açabilirim yardımcı olabilirmisiniz cok madur oldum
Cevap: Kredi kartımdan kontör çekmişler
degerli hukukcu abilerim hiçmi yardımcı olacak yok bana
Alıntı:
hasan72474 rumuzlu üyeden alıntı
degerli hukukcu abilerim hiçmi yardımcı olacak yok bana
ben yardımcı oluyum dostum 05309602992
internet bankacılığı şifresi almış mıydınız? internetten işlem yapıyor musunuz? yapmıyorsanız sizin adınıza internet bankacılığı şifresi oluşturulmuş, telefon numarası verilmiş ve telefona gelen şifre ile işlem yapılmış demektir. kimin ne zaman hangi numaradan işlem yaptığı ortaya çıkar. bu bilgileri bankanızdan isteyiniz. aldığınız bilgileri savcılığa verdiğiniz dilekçe numarasına göre dosyanızın düştüğü cumhuriyet savcısına iletiniz.
sayın mehmet bey ben internetten alışveriş yapıyordum ve kartın 3d şifresinide almıştım ama hiç alışveriş yapmadım 3d ile bankanın bana verdigi cevap yapılan alışverişler 3d şifresi ile yapılmış diyorlar ve bankanın sorumlulugu yok diyorlar yapılan alışverişler 1-2 dakıka aralıgı ile 100 ve 200 tl olarak cekılmış bende bankaya neden bır mesaj yollamadınız bana dedim onlarda bana ancak tek seferde 1000ytl ve uzerı cekımlerde mesaj yollarız dediler
merhabalar ,
örn. ; 1.dereceden sizin kart bilgilerini öğrenebilecek birileri var mı? kartınızın üstündeki bilgileri okuyup 3d şif. öğrenip yapılabildiğini de düşününce sormak istedim .(kart 3d şif. bilgisayarda saklamadıysanız ve kimseyede söylemediyseniz .başka da bişey gelmiyor aklıma ) umarım geri alabilmişsinizdir.
merhabalar ,
örn. ; 1.dereceden sizin kart bilgilerini öğrenebilecek birileri var mı? kartınızın üstündeki bilgileri okuyup 3d şif. öğrenip yapılabildiğini de düşününce sormak istedim .(kart 3d şif. bilgisayarda saklamadıysanız ve kimseyede söylemediyseniz .başka da bişey gelmiyor aklıma ) umarım geri alabilmişsinizdir.
selman bey ben cumhuriyet savcılıgına suç duyurusunda bulundum ve yaklaşık 4-5 ay geçti ama hala savcılıktan bir haber gelmedi ben bankayı mahkemeye verebilirmiyim parayı nasıl gerialabilirim ben birkac avukat*beyle görüştüm konyada ama bana dedikleri 3d ile yapıldıgından dolayı şansımız cok az diyorlar peki birde benim yapmadıgım anlaşılırsa ben kimi verecem mahkemeye suçluyumu yoksa bankayımı
dosyanı araştırabilin ... eline de ulaşmamış yada kapanmamışta olabilir ...
siteden kontörler nereden ve hangi ip ye ait pc ile çekilmiş bunu da araştırabilirsin... (bunu yapmak zordur ama bir avukata danış , belki yapılabilir )
nasıl alamazsın %100 alman gerekiyor ama sen cumhuriyet başsavcılığı yerine bankaya itiraz etmen gerekirdi banka olayı üzerinden atmış halbuki bankanın sorumluluğu daha büyük bu konuda istersen sana yardımcı olabilirim telesonunu özelden mesaj at kardeşim