-
Ürün İadesi
Merhabalar, benim annem çok duygusal birazda yaşlı biridir. Anneme bir şekilde imza attırıp ürünü satmışlar, annemde öderim diye kabul etmiş.Tabi ürünü satmadan önce baya bir dil dökmüşler yardım topluyoruz paralar bu yardım kuruluşuna gidecek diye de annem ihtiyacı olmamasına rağmen almış.Birde kumbara bırakmışlar bu kumbarayı doldurmasını sölemişler bide bozuk para olmasını istemişler. Annemde sözleşmeye imza atmış fakat sonradan araştırdığımızda bu paranın tamamiyle kendi işine geldiği için kuruluşları kullandıgını fark etmiş.Ürünü 1 ay kullanmış fakat iadesi olur mu bilemiyorum fakat milletmizin bu gibi şeylere kanmaması gerekiyor.
Benim ürün iadesi için ne yapmam gerekiyor. İade alıyorlar mı, Hakkım var mı ? teşekkürler.
-
Cevap: Ürün İadesi
İmzalanan belge okunmadan yorum yapılamaz.
-
Cevap: Ürün İadesi
Meraba. İki gün önce hatırı sayılır bir bilgisayar firmasından 500 GB dahili harddisk aldım. Ancak bana söylenen harddisk taşınabilir olması gerekiyormuş. Tekrar firmaya gittim ve ürünün açılmadığını, iade etmek istediğimi söyledim. Ancak iade alamayacaklarını söylediler. Benim böyle bir hakkım varmı. Faturası irsaliyesi elimde. Teşekkürler.