Boşanma davası açacağım ama izlemem gereken yolu bilmiyorum
Öncelikler bizlere böyle bir imkan sağladığınız için teşekkür ediyorum.Sayın hukukcular boşanma davası açmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum sorunum işim nedeniyle 1 aylığına şehir dışına çıktığım sürede eşim aynı şehirde olan bir şahısla telefon yoluyla aldattı beni şüpheleniyordum ama emin oldum son olanlardan sonra kendiside inkar etmedi sadece eğlenme amaçlı olduğunu söyledi ama benim için öyle değildi nihayetinde kendisi baba evine gitti içim içimi yesede çocuğum içinde olsa düşünme kararı aldım 3 aydan beri ayrı yaşıyoruz iyi niyetimle bazı şeyleri düzeltmeye çalıştıkca kendisi her şeyi mahfetti sonunda kararım boşanmak oldu bunu kendisine söylediğimde boşanmamak için her türlü zorluğu çıkaracağını söyledi beklemeye devam ettim ve sonunda 2 gün önce baba evindende kaçtığını duydum böylelikle benim için tamamen bitmiş oldu sizlerden öğrenmek istediğim
1-Karşı tarafa giden mesajları bizzat gören 2.derecede 17 yaşında akrabam var şahitliği olurmu?
2-Kayboldu ama mutlaka yakında bir yerden çıkacaktır boşanma oldu diyelim bu durumda 10 aylık çocuğumun velayeti ona verilirmi?
3-Nafaka talep etse kabul görülürmü?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Saygılar..
Cevap: Boşanma davası açacağım ama izlemem gereken yolu bilmiyorum
Ekte verdiğim linkte size yardımcı olacak bilgileri bulabilirsiniz.
https://www.hukuki.net/showthread.php...r-ve-Yanıtları
Cevap: Boşanma davası açacağım ama izlemem gereken yolu bilmiyorum
Çok teşekkür ederim yararlı bilgiler var