Toplu mal beyanı ve sorumluluk
Benim bir isyerim vardi.iflas ettim borclu oldugum her kurum ve kisiler alacaklarini tahsil edebilmek icin beni icraya verdiler. hic aklima bile gelmeyen borclar dahil.buraya kadari normal... is yerime kilit vurup bir sirkette calismaya basladim buraya ilk basvuran alacakli maasima icra koydu ve 2 yildir kesintili aliyorum.sorum su :bana karsi kac dava acildigini bilmiyorum.toplu malbeyaninda nasil bulunabilirim.ve isyerime bu eski borclarin avkatlari degismis yeni icra cezadan maasima kesinti istiyorlar isyeride alacaklilari bilgilendiriyor.maasima birinci firma ikinci firma ucuncu firma alacaklidir diye simdi benim hukuki sorumluluklari yerine getirebilmem icin ne yapmam lazim.. simdiden cevap yazanlara tesekkurler.
Cevap: Toplu mal beyanı ve sorumluluk
İş yerinizden maaşınıza haciz koyan icra dairelerinin dosya numaralarını alıp bu dosyalara mal beyanında bulunabilirsiniz.
İnfaz savcılığına müracaat ederseniz kimlik bilgilerinizle mal beyanı sebebi ile tazyik hapsi varsa bu dosyalara mal beyanında bulunup tazyik hapsini kaldırabilirsiniz.