Kredi kartı ödeme gücü yoksa sonuçları neler olur
geçmişte baskası adına kredi kullandım 10 bin tl kadar ödemedi bana kaldı 5 bine kadarını yemedim içmedim ödedim ama işsiz kalınca kalan parayı ödeyemedim kredi kartlarınıda bulaştırdım ödemek için olmadı dahada sarpa sardı en son yapılandırmadan faydalanmak için banaya gittim bin tl borcu 3 bin tl yapan bir ödeme planı çıktı karsıma nasıl bir yapılanma hala aklım almadı ama bir yerden baslıyım deyip imzaladım ilk 3 taksidinden sonra ödeyemedim zaten işsizdim borç harç bulup ödemiştim o taksitleride ama kalanını ödemek için iş bulamadım 2 yıldır iş bulma kurumuna kayıtlıyım ama bir kez nasılsın demek için bile arayan olmadı üniversite mezunuyum mesleğim var ama 2 yıldır işsizim elim ayağım tutarken böylesine çaresiz kalmak gerçekten kabullenmesi zor bir durum ben dolandırıcı değilim neticede iyi niyet su istimalide olsa o parayı baskasıda kullansa hata benim hatam borç benim hatam ödemek zorundayım ama nasıl yapacağmı bilmiyorum. üzerime bir mal yok işim yok gelirim yok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hata yapmakda istemiyorum benim durumumdaki biri için ne olacak bundan sonrası ödeme durumumun olmadığını avukatlara izah etmeye çalısıyorum ama hacze geleceklerini söylüyorlar sorun şuki onların işine yarıcak pek bi eşyam yok bekar evi işte ıvır zıvır var para etse çoktan satmıstım bir gelirim olmadığı için bir hakkım yokmu cezadan düsme gibi yada ceza erteleme yada bilmiyorum nedir sonucu
Cevap: kredi kartı ödeme gücü yoksa sonuçları neler olur
sonuçları hakkında bilgisi olan varmı?