oya özden rumuzlu üyeden alıntı
İyi günler.
Henüz boşanmadık,davamız 3. yılında. iki tarafta dava açtı. Düğünde takılan takılarım halen,ayrıldığım eşimde. sattık dedi,ispatlayamadı. Ayrılırken almış dedi onu da ispatlayamadı. Tüm delilleri hakim bilirkişiye gönderdi. 43.000 tl lik meblağı (sertifikalara dayalı) bilirkişi 21.000 tl olarak geri gönderdi. İtiraz ettik,başka bilirkişiye gönderilmesini istedik. hakim aynı bilirkişiye tekrar gönderdi. Aynı rakam yine geldi. Hakim kabul etti fakat biz temyiz istedik,kararı reddettik. Yaklaşık 1 senedir temyizde olan dosyam bu sabah geldi. Temyiz onaylamış sonucu.
Şimdi benim sizlere sorularım şunlar:
1:Temyiz cd ve fotoğraflara (delillere) bakmıyor mu? Yada neye göre karar veriyor?
2:Şuan ne yapmamız gerekiyor? temyizi de itiraz edersek üst kurula mı göndermiş oluruz dosyamızı?
3: Bilirkişi harici kimse incelemiyor mu delilleri?
4:Yargıtay takıları hurda değerini kabul edermiş. Bu ne kadar doğru? 2007 de evlendim. Hakim alacak davasında evlendiğim günkü altın değerini bile istedi? Faiz dahi işlemiyorsa neden sordu? Yada hurda değeri geçerliyse kuyumcuda tek tek niye aldığımız takıları tarttırdım? Kocaman bir liste yaptım,gramına kadar yazdım.
Şimdiden çok teşekkür ederim. İnanın çok çaresizim,ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum:(