Bir gün evden markete çıktım eve döndüğümde karanlıktaydım.İçerisinde yaşadığım ahşap evin elektriği direkten kesilmişti.Bununlada yetinilmemiş kapı önündeki sokak lamabası ve içerisinde yaşadığım alana ana yoldan ışık vuran sekiz cadde aydınlatması kapatılmıştı.Kuruma gittiğimde neden kesildiğini memurlar açıklayamadlar.Kurum müdürüne çıkarak sebebi nedir dedim.Sebebi yoksa sebeb buluruz yanıtını aldım.Enerji Bakanlığına,Bedaş genel müdürlüğüne,valiliğe yazılı başvurular yaptım.Sonuç alamayınca Cumhuriyet Savcılığına başvurdum.Savcılığa başvurduktan iki gün sonra sokak lambası ve direk aydınlatmaları açıldı.Sayaç içerde dedi yetkili kurum çıkarttım,olamaz dediler aboneliğide üzerine alacaksın almaya gittim veremeyiz mal sahibi yazı verdi veremeyiz.Savcılığın yürüttüğü soruşturma beni tatmin etmedi İstanbul Cumhuriyet Savcılığınada suç duyurusunda bulundum.Belki bu siz hukukçulara yanlış gelebilir.(Köpek besliyorum köpeklerimden bir tanesi zincirini kırıpta yoldan bir Türk vatandaşını ısırdığında adalet yakama yapışıyor neden köpeğine sahip çıkmıyorsun diye ben yargılanıyorum.)Benim hayat felsefemde sorumlu kurumun en başındaki kişi.Savcılık soruşturmaya gerek yok evinden başka evlere elektrik çekmişsin yanıtını verdi.Evimden evin ahırına bir kablo vardı.Yandaki vilayetin kasaba mahkemesine itiraz ettim savcılığı haklı buldu bu mahkeme sonmuş başka itiraz hakkımda yokmuş.İstanbul yetkisizlik nedeniyle dosyayı memlekete yolamış içerisine koyduğum eşdeğer ve deliller malesef örnekleme olduğundan soruşturmaya gerek yok.
1-T.C Anayasasının 10.maddesi X. Kanun önünde eşitlik
Madde 10.- Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz. Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar. Derken==Memlekette başka mekan yada yer aramaya gerek yok 5 metre uzağımdaki komşularımla aynı kimliği taşıyorum onlarla aynı konumda ve koşulda enerji tüketiyorum.Onlarında elektrik sayaçları hane içerisinde Abonelikleri onlarında mal sahibi adına,onlarında ahırlarında ve odunluklarında seyyar kablo ile elektrik var.Komşularımla aramızdaki küçük fark onların taşıdığı kimliğin din hanesinde Müslüman benimkinde Hristiyan yazıyor.Malumunuz sonuç ortada 252 gündür karanlıktayım ne devlet nede adalet yok ortalıkta.
2-Kapının beş metre ilerisindeki sokak lambası ve şehirler arası anayolda bulunan cadde aydınlatmalarının karartılması hangi kanun ve yasaya uygundur.
3-AHİME bu şartlar içerisinde başvuru hakkım varmıdır?