26.10.2009 tarihinde fesih kararıyla işten ayrıldım.fesih kararı verilmeden önce işveren bana istifa dilekçesi imzalattı.buna göre bir dava söz konusu olabilirmi.bilgi verirseniz memnun olurum
Printable View
26.10.2009 tarihinde fesih kararıyla işten ayrıldım.fesih kararı verilmeden önce işveren bana istifa dilekçesi imzalattı.buna göre bir dava söz konusu olabilirmi.bilgi verirseniz memnun olurum
Size zorla bir fesih imzalatıldığını ispatlayabilecek durumda mısınız?
Normal şartlarda akdin işçi tarafından feshedilmiş olması işçiye ihbar ve kıdem tazmınatı kazandırmaz.
sağlığımın bozulması sebebiyle kıdem tazminatımı alararak işten ayrılmak için işyerine dilekçeyle başvurdum.işveren kıdem tazminatını ödemem için istifa etmem gerektiğini söyledi imzaladım.2.ayın sonunda fesih kararı verdi.benim dilekçeyi vermemle işverenin fesih kararı vermesi arasında 4 aylık bir süre var.
duruma göre ispat edilebilir.gsm kayıtları işyeri kamera kayıtları ve işyeri evrak kayıt defteri.aksilik böyle bir evrağın olmadığını söylüyor işveren bimer kayıtları var.
25.03.2010
141697
Şu durumda iş akdiniz istifa sebebiyle değil işverenin bildirimsiz önelsiz feshiyle feshedilmiş görünüyor.
O işyerinde en az 1 yıldır çalışıyorsanız kıdem tazminatı alacağınız doğar. Fesih önellerine uyulmaması sebebiyle de ihbar önelleri kadar ihbar tazminatı alabilirsiniz.
teşekkür ederim
hayırlı çalışmalar