İsmin ve soy ismimle bana seslenildiğinde kendimi beceriksiz hissediyorum detiştirmem mümkün mü?
Benin babamla yıllardır sorunlarım var sürekli olarak beni beceriksizliğle suçlayıp duruyor artık piskolojim kalmadı askere gittim piskolojim askerliğe elverişli olmadığından uyumbozuklugu raporu ile askerlikden ilişkimi kestiler, devlet hastanesine başvurup adım ve soy adımdan duydugum rahatsızlıgı ve bana etkilerini anlattım antidepresanlar verip geçiştirdi rapor yazmadı eger rapor alsaydım mahkemeye başvurabilirdim
sorum şu ailemden kimse babama karşı gelipde şahit olmaz bende adımı ve soy adımı duydugum her an babamın lafları aklıma gelio ve gerçekden panik oluyorum sonunda beceriksizlik oluo napmam gerek izlemem gereken yol nedir lütfen yardım edin?
adımı ve soy adımı deyiştirmek istiyorum:(
Cevap: İsmin ve soy ismimle bana seslenindiğinde kendimi beceriksiz hissediyorum detiştirmem mümkün mü?
Alıntı:
adımı ve soy adımı duydugum her an babamın lafları aklıma gelio ve gerçekden panik oluyorum
İsminizi değiştirdiğinizde sorunlarınız kalkacak mı.Size tavsiyem geçmiş anılarınızın,babanızın sizde olumsuz oluşturduğu eziklik ve bir işe yaramama duygusunu üzerinizden atmanız gerekir.Bunun içinde bir psikiyatristin desteğini almanızdır.İsminizi vesair değiştirsenizde babanızla aynı şekilde ,aynı ortamda bulunmanız yine aynı sorunlara yol açabilir.Babanızı da bir psikiyatriste götürmek gerekir.
Cevap: İsmin ve soy ismimle bana seslenindiğinde kendimi beceriksiz hissediyorum detiştirmem mümkün mü?
ben babamın anılarını işime taşımak istemiyoum o gene bildiği gibi seslensin bitek o seslendiğinde hatırlayım ismimi duydugumda göz yaşına engel olamıyorum yaşım 25 düşünün düştüğüm durumu ben zaten ilaçları kullanıyorum ama etkisi yok yok yok ben hangi işe girsem sırf bu yuzden etkileniyorum işimde başarılı olsam zaten başka evede çıkarım şuan babam şidden filan uygulamyor böle bi sorun yok geçmişe dayalı atamadıgım korkularım diyelim biri ... dese aglıma o babam geliyor askerden geldiğimden beri tanıştıklarıma adımı özgür olarak söylüyorum emin olun bu okdar rahatlatıyorki
Siz iki tanık bulacaksınız.O tanıklar size şahitlik edecek.Sizi özgür olarak bilip tanıdıklarını.Küçüklükten beri bu ismi kullandığınızı,nufustaki isimle bilinip tanınmadığınızı söyleyecekler.Yoksa yukardaki baba ile kötü anılar nedeniyle i
sim değiştirmek gerekçesi reddedilebilir.
peki hakim demezmi ... diyilde neden özgür diye tanınıyorsun diye yani benim sebebimi ciddiye almazmı hakim üstelik babamın soy adınıda istemiyorum ben ve soy adım telli
yardım bekliyorum
Arkadaşlar yardım olsanız*