Askerlik sebebiyle işten ayrıldım, silüsü işyerine verince tazminat alabilirmiyim ?

Merhaba ben 2006 yılından beri özel bir şirkette çalışıyorum. Kasım 2010 un sonlarına doğru askere gideceğim. 1 Kasımda istifa dilekçemi verdim. Dilekçeye askerlik sebebiyle ibaresini ekledim. Ama silüsü daha almadım. Silüsü alıp işyerine götürdüğümde kıdem tazminatımı alabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler..

Cevap: Askerlik sebebiyle işten ayrıldım, silüsü işyerine verince tazminat alabilirmiyim ?

askerlik durum belgesi alıp onu da ekleyebilirdiniz.

Cevap: Askerlik sebebiyle işten ayrıldım, silüsü işyerine verince tazminat alabilirmiyim ?

abim istifa etmeden önce askerlik işlemlerini yaptırıp, silüsü alıp ondan sonra istifa etmişti. Ama siz "askerlik sebebiyle" diye belirtmişsiniz. Umarım bir sorun çıkmaz ve tazminatınızı alırsınız.

patronla konustum silüsü mutlaka getir, getirirsen sorun cıkmaz dedi. ilk başta silüs olmadan istifa edemezsin demişti, sonradan ben biraz israr edince 'peki istifanı ver, askerlik sebebiyle diye ekle' dedi, silüsü daha sonra getirirsin , tazminatını alırsın dedi. umarım bi sorun cıkmaz.

sorun çıkmaz merak etmeyin. yeter ki sülüsünüzü götürmeyi unutmayın.