İyi avukat nereden bulabilirim?
Komşuluk hukuku konusunda tecrübeli avukat nasıl bulabilirim? Baro yardımcı olmuyor. Gazete ilanlarından da bulamıyorum, bu iş nasıl yapılır?
Örnek yanlış cevap:
"Başınızı yukarıya kaldırarak baka baka mutlaka ''Avukat''' ya da '' Hukuk Bürosu'' yazısı görürsünüz dalarsınız içeri..."
Cevap: İyi avukat nereden bulabilirim?
Alıntı:
civic rumuzlu üyeden alıntı
Komşuluk hukuku konusunda tecrübeli avukat nasıl bulabilirim? Baro yardımcı olmuyor. Gazete ilanlarından da bulamıyorum, bu iş nasıl yapılır?
Örnek yanlış cevap:
"Başınızı yukarıya kaldırarak baka baka mutlaka ''Avukat''' ya da '' Hukuk Bürosu'' yazısı görürsünüz dalarsınız içeri..."
Herhangi bir avukat bu konuda pekala yardımcı olabilir. Hukukta tıptaki gibi branşlaşma yok çünkü avukatları bir arada bulabileceğiniz hastaneler de yok.
Alıntı:
Gazete ilanlarından da bulamıyorum
Gazete ilanlarında var mı ki.
Dost ve arkadaş ,akraba çevrenizden çalıştıkları ,memnun kaldıkları avukatı bulunuz.
Alıntı:
civic rumuzlu üyeden alıntı
Örnek yanlış cevap:
Sorun belkide iyi bir avukat sizi nasıl bulurdadır :)
Hiç bir avukatın alnında "ben iyi bir avukatım" yazmaz, onu insanlar değerlendirir bu değerlendirmeyi yapabilecek insanı bulacaksınız iyi bir avukat arıyorsanız direkt avukatı değil.