Yokmudur bunun bir yolu bilmiyorum ama bunu yapmak istiyorum, Örneğin bir alışveriş merkezine girdiğimde problem olmamalı, Bunu yapmak için herhangi bir uygulama gerekiyor mu ? Yasal yolları nedir nelerdir.
Printable View
Yokmudur bunun bir yolu bilmiyorum ama bunu yapmak istiyorum, Örneğin bir alışveriş merkezine girdiğimde problem olmamalı, Bunu yapmak için herhangi bir uygulama gerekiyor mu ? Yasal yolları nedir nelerdir.
Ben de aynı dertten muzdaribim.Alıntı:
Örneğin bir alışveriş merkezine girdiğimde problem olmamalı
Garajımda eski model Bir T-1 TANK var.
Arada Bahçeye çıkarıp sürüyorum.
Geçenlerde bir alışveriş merkezine gittim.
İçeriye almadılar.
Neymiş efendim.NAMLUSU ÇOK BÜYÜKMÜŞ..........:)
Çok şakacısınız.
Silah demek sorun demektir.Herhangi bir sorunuda yanınızda sorunsuzca taşıyamazsınız.Kurusıkı tabancalar veya gerçek silah görünümünü uyandıran makinelerin başınıza açabileceği işlerin yanı sıra kolluk kuvvetlerincede herhangi bir uygulama esnasında bir çok soru ve sorunla karşılaşmanız ve silah teşhir etmekten hakkınızda tutanak tutulması olasıdır.Gene alışveriş merkezlerinin girişinde, eğlence merkezlerinin kapılarında sıkıntılar sizi beklemektedir.Bunları göze alıyorsanız tercih size aittir.
AMD abi noldu komşuyla işi çözdünüz mü ya,hallettiniz mi o işi.Aman AMD abi silah işide neyin nesi,kuru sıkı da olsa olsun abi bırak şu hevesleri ya AMD abi,ne faydası olacak sana.Zararı olur faydası olmaz inan bana.Hem bak Engin bey duymasın sakın ha abi.