Almanya'da boşandım Türkiye'de hala evliyim
Ben 2003 yılında türkiyede evlendım ve 1 sene sonra almanyada boşanma kararı aldım.
yanlız aradan o kadar zaman geçmesi nedeniyle boşanma kararını kaybettim.Türkiye de hala evli görünüyorum,ve hangi avukata sorsam böylede kalırsın diyorlar.sizce ne yapabilirim.
Cevap: Almanya'da boşandım Türkiye'de hala evliyim
Alman mahkemesinin kesinleşmiş kararını bulabilirseniz tenfiz davası bulamazsanız boşanma davası açmak zorunda kalabilirsiniz.
yanlız boşanma davası acabılmem ıcın ıkıncı kişiye yani eski eşime ihtiyaç duyulması söz konusu olursa ona ulasamıyorum.
Yok ihtiyaç duyulmaz sokaktan bir bayan kapar getirirsiniz olur maksat bi erkek bi kadın olsun duruşmada illa nikahınız altında olması şart değil.
Töbe töbe :)
Yaptıgınız espırıye bende gülmek isterdım ama,malesef ki gülemıyorum.Çünki eski eşime ulasamıyorum.o almanyada bıryerde ve ıltıbatımız yok aramızda..
ve artık 7 sene oldu bıteli,genclıgım bıtıyor ve ben hala yenı bır evlılık yapamıyorum.
Eğer almanya'da nerde ve hangi mahkemede boşandığınızı hatırlıyorsanız oraya gidip boşanma kararını belki bulabilirsiniz.
İşin kötü tarafı da ne biliyor musunuz? Şu an Türkiye'de bu Alman kadınla evli görünüyorsunuz ya, o kadın belki şimdi başkası ile evli olabilir.